Postoji li mogucnost da se negde postavi prezentacija i predstavi neki rad (radovi) a da je to besplatno. Ima li neko neku dobru ideju kako i gde to uraditi a da recimo pretrazivaci ukljuce i te stranice u obzir? Posto se vise bavim hardverom javila se potreba za predstavljanjem odredjenih uredjaja negde na net-u. Ima li neka ideja? Svima unapred hvala na pomoci.
Zabranjeno je brisati njihove banere koje ti automatski uvale ali ja bih obrisao... Uvek obrisem, a narocito kada kacim sajtove napravljene u Flashu...
Inace, stranice se indeksiraju pa se pojavljuju medju rezultate pretrage (Google, Yahoo...)
Da, imas milijardu takvih hostera, neki cak i ne uvaljuju reklame. Googlaj malo, ja sam prosle godine nasao hosting bez add, banner i ostalog trasha, ali nema sanse da mogu da se setim imena.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
nema reklama.....niti bilo cega cela poenta je u tome da kad dajes ime stranice ti stoji
xxx.awardspace.com
ja sam tamo hostovao svoj sajt..... radi i flash i SQL i sve sto postoji...
:: Da, imas milijardu takvih hostera, neki cak i ne uvaljuju reklame. Googlaj malo, ja sam prosle godine nasao hosting bez add, banner i ostalog trasha, ali nema sanse da mogu da se setim imena. :: :: :: Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies... :: ::
Ziv bio! Bas me smaralo da cekam da me banuju zbog brisanja njihovih reklama... Super!
:: awardspac :: :: :: :: nema reklama.....niti bilo ceg :: cela poenta je u tome da kad dajes ime stranice ti stoj :: :: :: xxx.awardspace.co :: :: ja sam tamo hostovao svoj sajt..... radi i flash i SQL i sve sto postoji.. :: :: :: :: Da, imas milijardu takvih hostera, neki cak i ne uvaljuju reklame. Googlaj malo, ja sam prosle godine nasao hosting bez add, banner i ostalog trasha, ali nema sanse da mogu da se setim imena. :: :: :: :: :: :: Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies... :: :: :: ::
Evo i ja sam bio vredan pa sam nasao https://www.sitebooth.com. Besplatan, nema reklama, 500MB prostora sa 10GB banda i otprilike je to to sto sam trazio. Cisto ako jos nekome zatreba nesto slicno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.