Pitanje je o programu za skidanje CryptLoad znacili to da netrebam imati premium na rapidshere a da ce on da skida kad mu postavim 6,7 fajlova jer mi je glupo uvek kad skine da dolazim i da namestam drugi fajl za skidanje i da ukucavam onu j.... sifru ! I dal moze i za wireles ?
Da, to znaci da ne treba da imas Premium nalog da bi skidao sa Rapidshare i skida koliko god hoces fajlova. Nisi ogranicen na 25Gb kao sto je Premium ogranicen. Koristi se FREE nalog i skidanje se obavlja tako sto samo kopiras linkove u njega (mozes da imas 100 ako hoces) i on skida jedan po jedan sa pauzom od 1 minut max izmedju tako sto resetuje konekciju.
Trebalo bi da radi na wireless ali nisam siguran.
Probajte da kontaktirate autora ovog programa Apokalypsera na clhelps@gmail.com
Meni radi bez ikakvih problema... Postavim linkove i ne razmisljam, sve sam odradi.
sve sam podesio kako si rekao i kad zavrsi sa skidanjem jednog fajla on neprestano resetuje konekciju ali se moja ip adresa ne majne! provajder je eunet a nemam staticku ip adresu! primetio sam da mi je ip u toku jednog meseca uvek isti i menja se onog trenutka kada mi posalju racun da treba da platim internet tj svakog prvog u mesecu! Znaci on resetuje konekciju kao lud ali mi se ip ne menja, pretpostavljam da je do provajdera ali me zanima da li postoji resenje?
Postoji... Uvek postoji... Pozovi njih prvo i pitaj u cemu je stvar posto je besmisleno da ti je IP adresa uvek ista ako nije staticka. Ja na Sezamu bas nemam problema niti ljudi koje poznajem. Svi skidamo kao blesavi i stvarno se isplatilo sto sam se malo iscimao dok nisam sve udesio. Kao sto rekoh imao sam neki budjavi ruter koji sam zamenio za Conexant modem i sada mi sve radi kako treba. Ranije mi je bio smor da se bakcem sa onom njihovom aplikacijom u kojoj onaj kopa i tako kopa ceo dan (WinXP). Sada na Visti OS sam sve instalira sa CDa i extra!
Mislim da sam skinuo jedno 10GB u poslednjih 2-3 dana sa rapida...
:: Zmajko, problem je sledeci :: :: sve sam podesio kako si rekao i kad zavrsi sa skidanjem jednog fajla on neprestano resetuje konekciju ali se moja ip adresa ne majne! provajder je eunet a nemam staticku ip adresu! primetio sam da mi je ip u toku jednog meseca uvek isti i menja se onog trenutka kada mi posalju racun da treba da platim internet tj svakog prvog u mesecu :: Znaci on resetuje konekciju kao lud ali mi se ip ne menja, pretpostavljam da je do provajdera ali me zanima da li postoji resenje :: :: :: poz :: :: ::
Vas ADSL servis je sa dinamickom adresom i ona se menja, no kod takvog servisa se ne garantuje da cete pri svakoj konekciji dobijati drugu IP adresu. IP adresa koju ce Vam sistem dodeliti je rezultat kombinacije vise faktora, zavisi od stanja na sistemu odnosno broja korisnika koji su konektovani, broja raspolozivih slobodnih IP adresa, vremena koje protekne izmedju Vasih konekcija itd.
:: kontaktirao sam ove u eunet-u i kazu sledece :: :: :: Vas ADSL servis je sa dinamickom adresom i ona se menja, no kod takvog servisa se ne garantuje da cete pri svakoj konekciji dobijati drugu IP adresu. IP adresa koju ce Vam sistem dodeliti je rezultat kombinacije vise faktora, zavisi od stanja na sistemu odnosno broja korisnika koji su konektovani, broja raspolozivih slobodnih IP adresa, vremena koje protekne izmedju Vasih konekcija itd :: :: :: dakle :: ima li resenja :: ::
Vec sam napisao da imam telekomov ADSL preko mrezne. Ja sam radio tako sto svaki put iskljucim i ukljucim modem na taster. I svaki put dobijem novu IP adresu. E sad sto se tice podesavanja cryploader-a. Izgleda da sam tu zajebao jer nisam upisao ime konekcije. Ne znam gde da pogledam ime konekcije i user name?
Evo ti adresa na kojoj je sve u slikama objasnjeno za modem i za ruter... Tebi treba podesavanje za ruter. Nadam se da ces ga pronaci na onoj listi, a ako ne malo kopanja i mozes da ga udesis samo se javi onom Apokalypseru koji je autor ovog programa na irc (sajt im je pao) ili na email koji sam gore naveo pa ukoliko sredis posalji ovde link za fajl koji su ti poslali, a fajl mozes da uploadujes gde god hoces (Rapidshare recimo). Mozda jos neko ima taj isti modem... http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/10/23/finally-the-perfect-way-to-unlimited-rapidshare-downloading/
:: Vec sam napisao da imam telekomov ADSL preko mrezne. Ja sam radio tako sto svaki put iskljucim i ukljucim modem na taster. I svaki put dobijem novu IP adresu. E sad sto se tice podesavanja cryploader-a. Izgleda da sam tu zajebao jer nisam upisao ime konekcije. Ne znam gde da pogledam ime konekcije i user name :: :: ::
Sto se tice telekomovog adsl-a i havajca stvar je izgleda resena, doduse nisam jos probao jer nisam kuci ali cu to uraditi cim se probudim poslepodne. Ima vise tema na es forumu ali su ove dve najzanimiljivije.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.