Skinuo sam ovaj program juce pa u cemu je problem stavim ti ja rapishere linkova kad on krene da downloduje kad izbaci da rapidsher trazi da platim ! Dal nekako mogu nabaviti taj besplatno Account ?
Ama ljudi ovaj program skida kao blesav! obican ADSL modem, sam sve radi, skida koliko hoces (cak je i Premium nalog ogranicen) i radi sve sam automatski... Jedino sto sam resetuje konekciju pa se desava da dok sa nekim caskas na Google Talku ili cemu vec prekine vezu ali se brzo sam ponovo poveze i nastavi da skida.
Mali je problem kada imate ruter koji se ne nalazi na onoj listi pa ako neko bas hoce ruter da koristi onda moze da se otvori za neki D-link sa onog spiska i stavi kantu koju ima negde sa strane posto ISP-ovi to `iznajmljuju`.
Ako budem imao malo vremena mozda i napisem uputstvo ali ako neko vec zna kako se koristi i nije lenj neka me zameni slobodno...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.