Skinuo sam film pustim play, kad ono file encripted...doh
STRANA 1 OD 1
Stripy
Skinuo sam film pustim play, kad ono file encripted...doh
08.01.2008. 14:13
T7389
status: user broj poruka: 4163
E, javlja baš ovu poruku. Pride kaže mi da posetim neki sajt https://www.codecshq.com, registracija, kupi ovo kupi ono bla,bla. Zna li iko neki softver koji rešava ovaj problem?
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
jeli ti rade ostali filmovi, da li su radili dosad ? ako jesu onda..... Ko je `ripovao` filmic....ako je axxo ili neko drugo veliko ime 90 % da je viruscina, trojanac...imao sam prilike da to vidim kao i da citam o tome.....skines film....on kaze ne moze da ga pusti, moras da skines `player` ili `codec` koji ce to da pusti kako treba...viruscina....ima dekodera koji zaobilaze ovaj shit i onda mozes normalno da gledas ali u 99% slucajeva , to sto si ti skinuo nije ono sto si trazio....
i na tu foru ulaze podstanari u komp. Hvala za tips, ovo nisam znao. Živi bili i zdravi srećan vam Božić Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.