Posto sam se prilicno umorio od rapidsharea jer kao free user moram svako malo da menjam IP tj. da iskljucujem i ukljucujem ruter, pa me zanima da li neko ima neku FTP adresu gde se mogu razmenjivati razni multimedijalni sadrzaji bez autorskih prava naravno zato sto je razmena istih sa autorskim pravima nekegalna. Prosle nedelje sam skinuo gomilu zanimljivih stvari bez ukljucivanja i iskljucivanja rutera, kako je to bilo divno. Znaci intersuje me samo adresa FTP servera i evenutalna sifra za pristup istom.
:: Posto sam se prilicno umorio od rapidsharea jer kao free user moram svako malo da menjam IP tj. da iskljucujem i ukljucujem ruter, pa me zanima da li neko ima neku FTP adresu gde se mogu razmenjivati razni multimedijalni sadrzaji bez autorskih prava naravno zato sto je razmena istih sa autorskim pravima nekegalna :: Prosle nedelje sam skinuo gomilu zanimljivih stvari bez ukljucivanja i iskljucivanja rutera, kako je to bilo divno :: Znaci intersuje me samo adresa FTP servera i evenutalna sifra za pristup istom :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
8E za 4 Meseca Premium Accounta??? Ae malo pojasni to...Daj neki link il tako nesto... Komsa mi placa negde oko 500-600Din mesecno za Rapid,pa mi to sto mi ti kazes nesto nezvuci kako treba
At The End The Dark Tower Awaits In The Wrath of Titans Novi Sad
Nije problem u ceni nego u bezobraznom formiranju iste. Ako neko da 1800 dinara za adsl pa valjda ima i 600-700 dinara za rapid ili neki drugi servis, ALI ME STRASNO NERVIRA STO LIKOVI KOD NAS UZIMAJU 30% PREKO CENE RAPIDA A PRI SVEMU TOME SAM SIGURAN DA IMAJU I `REBATE` OD RAPIDA.
NE ZELIM DA ME TOLIKO POTKRADAJU JER JE OSECAJ KADA ZNAS DA TE NEKO BEZOBRAZNO POTKRADA JADAN !!!
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
@SkyFire nemoj da budes cicija pa podeli sa nama tvoje saznanje o uplati rapida po toj ceni.
:: Svuda je slicna cena: 1780din=22 :: EU: 7e 1 mesec => 21e 3 mesec :: :: :: :: - R a v e n L o r d - :: ::
Od kad RS ide preko MB-a ?? Zar nije samo preko PP-a ?? Sto se tice malog abnera i njegovog komentara o potkradanju, pa zar i on ne krade skidajuci nelegalan software... Inace ako ti se ne svidja cena koju imaju distributeri ovde, pokusaj da nadjes nekoga ko ima PP nalog pa da ti uplati RS nalog... :: Otvori Moneybookers nalog pa uplati direktno bez posrednika :
Pa lepo sam naveo da me interesuje multimedijalan sadrzaj bez autorskih prava a ne onaj koji podleze istima...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Od kad RS ide preko MB-a ?? Zar nije samo preko PP-a ? :: Sto se tice malog abnera i njegovog komentara o potkradanju, pa zar i on ne krade skidajuci nelegalan software.. :: Inace ako ti se ne svidja cena koju imaju distributeri ovde, pokusaj da nadjes nekoga ko ima PP nalog pa da ti uplati RS nalog.. :: :: Otvori Moneybookers nalog pa uplati direktno bez posrednika : :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.