Ne mogu nikako da izadjem na yahoo.de pomocu mozille. To i nije toliko strasno,ali me cisto interesuje u cemu je fora.Sa IE7 ide sve ok. Takodje,ne mogu yahoo u mozilli da postavim kao homepage. Hvala!! Simke Valjevo u srcu!!
:: :: :: http://de.yahoo.com :: Probano iz Firefoxa i nema problema sa otvaranje : Hvala ,brate,pa nisam valjda toliki lidbo da to ne znam. Imam jos 2 kompa u kuci i na oba moze,ali na ovom nece.Preinstalirao sam mozillu i nece opet!! Hvala u svakom slucaju!!
Da li je problem samo sa tim yahoo-om ili ne da da menjaš ni bilo koju drugu stranicu kao homepage? Ono, malware koji drnda homepage... Šta imaš od addon-a u firefoxu? Da ne blokira neki od njih, ili, neki od zaštitnih softvera koji ne dozvoljava hijack homepage stranice? Ako ništa od ovoga nije, onda, nije do firefoxa već do stanja ažurnosti u kome je windows. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Mozes pogledati i u Windows - system32 - drivers - etc - host (`host` otvori Notepad-om),moguce je da je yahoo `zabranjen`.Otvori fajl,ukoliko uocis liniju sa ip adresom koju prati `de.yahoo.com`,izbrisi je.
:: Da li je problem samo sa tim yahoo-om ili ne da da menjaš ni bilo koju drugu stranicu kao homepage? Ono, malware koji drnda homepage.. :: Šta imaš od addon-a u firefoxu? Da ne blokira neki od njih, ili, neki od zaštitnih softvera koji ne dozvoljava hijack homepage stranice :: Ako ništa od ovoga nije, onda, nije do firefoxa već do stanja ažurnosti u kome je windows :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ostalo moze da se menja homepage.Skenirao sam komp sa webroot spy sweeperom i nema nista.Znas li mozda bolji program?? Hvala nadam se da ti se svideo film!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.