Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Torenti
STRANA 1 OD 1
doca80 Torenti 26.12.2007. 02:56 T7202

status: user
broj poruka: 3053
Vec par filmova koje sam skinuo preko torenta traze da skidam passworde sa odredjenih adresa,ili traze posebne plejere za pustanje a svi su AVI! To bi trebalo da pusta svaki plejer(bs,mv2...)Posto mi ovo deluje kao neka navlakusa,nisam skidao te plejere ni passworde.Ali posto jako zelim da pogledam Alien vs Predator i vec nekoliko puta ga skidam i uvek trazi plejere i passworde. Da li je bezbedno skinuti to sto se trazi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 26.12.2007. 03:22 #37185

broj poruka: 711
Ako si oduvek zeleo da imas farmu mrava i da gledas kako rade, onda instaliraj... Ubrzo ce tvoj komp biti pun trojanaca, virusa i drugih bubica... :)

Ako deluje kao navlakusa, onda to najcesce i jeste navlakusa... Taj `kodek` koji ces instalirati je obican trojanac ili spyware, a fajlovi su obicni AVI kojima je header malo izmenjen pa ga ostali plejeri ne prepoznaju... Skoro uvek nemaju nikakve veze sa filmom... Moj ortak je skinuo jedan takav i posle 24h mreza mu je bila efektivno ubijena zbog stalnog broadcasta...

Ako ti se toliko gleda AvP2 sacekaj scene izdanje ili ga gledaj u bioskopu... Veliki hitovi obicno dodju brzo... Sto se mene tice, ja sve takve filmove gledam u bioskopu (nista se ne moze porediti sa dobrim bioskopom bez obzira koliko dobas audio/video sistem da imas kod kuce) pa ih posle ili kupim na DVD-u (ako vrede) ili skinem u DivX formatu za arhivu :)
Zmajko Naravno da nije 26.12.2007. 03:25 #37187

broj poruka: 1228
Jedno je DRM, a ovo je cista navlakusa...
Uostalom, skini cryptload, pokupi rapidshare linkove i skini to sa rapida... Torenti i p2p smaraju do zla boga...

psyman kada skidas 26.12.2007. 04:42 #37192

broj poruka: 1046
torente obavezno pogledaj preko klijenta koji si komentari ostavljeni za film koji skidas.ti tvoji filmovi verovatno traze doom player za koji prilikom skidanja trazi par dolara za registraciju....
Ruff re 26.12.2007. 05:52 #37195

broj poruka: 829
pa, definitivno izgleda kao navlakusa..:)
ako vec skidas filmove preko torenta, ili p2p, gledaj koliko jos ljudi skida/deli taj fajl. sto vise to pouzdanije... mada ne mora da znaci.

koristi opciju preview... a ako je nema, nadji film u exploreru i pokreni ga kao da je gotov, mozda ce ti reci da je film ostecen, ali to je samo jer nije zavrsio download, pa gledaj nekako da zaobidjes to...

a ako vec skidas dvd ripove, trazi od lika koji ih objavljuje pod nickom `axxo`, mada i tu treba biti oprezan, cujem da se pojavio neki plagijator koji objavljuje losije verzije. ima jos par imena koja objavljuju kvalitetne ripove, videces vec...

pozdrav!

Nikolas
every day 4 us something new...

doca80 Tako sam i mislio 26.12.2007. 10:16 #37204

broj poruka: 3053
Hvala na informacijama.

markopvict Re: Tako sam i mislio 26.12.2007. 13:28 #37227

broj poruka: 4515
Kkinite VLC player

Ovo pusta sve.... od 3gp do H264 (HDTV)
Moze cak da se usti i torrent file koji nije skinut do kraja!
Program je besplatan.

:: Hvala na informacijama
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs