Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Internet trgovina
STRANA 1 OD 1
lomar Internet trgovina 04.07.2005. 15:08 T689

status: user
broj poruka: 6
Ako je neko upoznat sa ovom temom i kako internet trgovina funkcionise na
nasim krajevima neka prosledi svoja iskustva. Htjeo bih da znam kako funkcionise ebay i da li se uopste isplati kupovati preko njega. I sad kad bih ja nesto narucio kakve su sanse da ja to i dobijem, i da li je bolje prodavati nesto preko njega.
lomar
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ive Re: Internet trgovina 08.01.2006. 01:09 #3685

broj poruka: 3
Isprobaj nasu aukciju https://www.jubay.com

:: Ako je neko upoznat sa ovom temom i kako internet trgovina funkcionise n
:: nasim krajevima neka prosledi svoja iskustva. Htjeo bih da znam kako funkcionise ebay i da li se uopste isplati kupovati preko njega. I sad kad bih ja nesto narucio kakve su sanse da ja to i dobijem, i da li je bolje prodavati nesto preko njega.
:: lomar
Gorica iskustvo na ebay 29.09.2007. 10:49 #28888

broj poruka: 5

pozdrav svima, evo da vam predocim moja iskustva sa kupovine na ebay. Inace ne koristim ebay.com iako su tamo `najpovoljnije`stvari za kupovinu.Ja sam se za sada ogranicio na evropu i uglavnom kupujem iz nemacke zato sto je tamo najveci izbor i najveci ebay u evropi i samim tim i najpovoljniji od svih evropskih.Od 2003 aktivno kupujem,takoreci svaki dan u proseku po jedna ako ne i vise kupovina i do sada imam preko 700 kupovina.Od tih 700 samo 3-4 nisu bile uspesne,ili bolje receno nisam dobio placenju stvar. No, to me nije odvratilo od kupovine i bez obzira na to i dalje kupujem.To je za mene ipak zanemarljiv procenat jer mi se do sada ta vrsta kupovine visestruko isplatila. Kupujem dosta za sebe a i za druge.Znaci u nasoj zemlji bukvalno placam samo racune za infostan,telefon i struju i hranim se, a sve ostalo gledam da kupim napolju. Imam vec razradjen sistem slanja robe tako da ako neko zeli nesto, mogu da mu izadjem u susret. O ebay-u moze da se prica satima i danima, to je jedan malo komplikovaniji sistem nego sto ljudi mogu zamisliti i ima dosta caka i cakica i sve se to vremenom nauci.Znaci najbitnije je da ljudi znaju da ebay-u funkcionise na sistemu fer pleja (kad su privatni prodavci u pitanju) i covek mora da bude spreman psihicki da neka transakcija nece proci kako je zamisljao vec sasvim drugacije.Kod power sellera je drugacija prica.Pogotovu aku su potvrdjeni u samom ebay, onda je to po meni sigurna kupovina,ili ti ako ti ne posalje kojim slucajem ili ne dodje artikl koji je narucen, mozes da ga sudski gonis. Eto toliko od mene za sada. Ukoliko ima neko neka pitanja, moze da mi pise na vlada_wolf@yahoo.com
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs