Da li neko ima preporuku za ako je moguce besplatan resume builder u kome mogu da ubacim sliku, odeljke, infographic barove za skill-set i sve to posle downloadujem u PDF?
Gledao sam neke ali nemam iskustva sa ovim pa pitam one koji imaju :)
Kao neko ko je nedavno morao da sredjuje i prevodi cv zbog prelaska u drugu firmu, savetujem ti da sve uradis rucno kako bi kasnije mogao da editujes. Online alati te obicno ostave sa necim sto je jebavanje za promeniti. Koji sat ili dan vise sada ce te spasti glavobolje down the road.
Osnovne stvari mozes da relativno lako napravis u ilistratoru i posle ces laganica moci da dodajes i menjas sve sto treba.
Nasao sam neki Zety, mozes da odaberes 10ak zgodnih templatea, importujes svoj postojeci CV, preradis online i posle download moze u docx, pdf, image...i na svom kompu mozes dodatno jos da sredis - znaci ostaje ti u amanet
14 dana licenca za 2.5e. Mislim da tesko moze bolje
Ako hoces profesionalan CV, potrazi neki na netu i pogledaj kako treba da izgleda, pa napravi sam, to sa formom, template-om meni je uvek bilo nekako bez veze. To treba da bude tvoja profesionalna biografija i stvarno treba da ulozis trud da lici na nesto, potrudi se sam da odradis.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Teško ćeš naći neki generator za to, a da liči na nešto...
04.08.2021. 19:39
status: user broj poruka: 324
Najbolje rešenje ćeš napraviti ako odeš na freepik, skines neki profi CV template za photoshop (.psd ekstenzija), pa promeniš tekst, boje, sliku, pa možda i raspored. Za toliko ćeš se snaći u Photoshop, čak i da ga nikad koristio nisi.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.