Vidim spamcina na sve strane pa i ja da pitam nesto sto mi odavno tisti dusu. Naime, na jednom omalenom Sony mp3 plejeru sam stavio gomilu mJetala nebeskog i slusam ja tako album po album, ne samo mJetal nebeski, ima tu svega i svacega u 1 GB prostora, dovoljno da covek poludi i naleti ova pesma:
Ja ko zaludan, svaki dan po ceo dan, vrtim traku i vrtim, ne znam koji mi je, da li ovaj deo na ``latinskom`` za koji placam prevod i trazim znacenje ako uopste ista znaci, ali covek tj. pJevac j... mame mamine mamu kakvu vokalcinu ima cak i dok peva te ``stihove`` i slogove, a kad odvrne po lirici, ja se topim narode, meni dobro nije, islo je dotle da sam skinuo celu diskografiju u FLAC-u, to su gigabajti Powerwolf-a ali ova pesma sa linka, to je prosto himna, ...
Sta vi mislite mJetalci moji nebeski, ima li jos bendova da prismrde Powerwolf-u, sto po jelte specificnosti samog zanra, sto po tematici u tekstovima koji su stvarno mJetal nebeski.
Fala vi na citanju braco, sestre i kumovi. Ups, ovde sestara i nema, i fala ako odslusate pesmu i jos poneku drugu od Powerwolf-a pa zajedno da komentarisemo bend i njihovu muziku.
I odslusase a ja i spot mJetalni odgledah, ekstra u svakom pogledu iako mrzim taj sabanski izraz za muziku koja je odlicna, dobro, izlazi na crtu Powerwolf-u lagano, bez mnogo cimanja, ali recimo da je Powerwolf BMW M5 a ovo tvoje Audi RS6, ne zna se sta bolje vozi... :D _|m/
Ja se zaljubio u Xandriu, hahahaha, Tarja Turunen da joj pozavidi na vokalu, a i lepsa i mladja od nje, posle nje ide Orden pa cu da na kraju playliste ubacim i Bloodbound, inace od svedjana zna se ko je tata - Sabaton jbg, ali nema veze sa ovim ``nasim`` fazonom iako momci stvarno kidaju, eh koliko sam Resist and Bite prosle godine, pa Night Witches, pa ... ma ako krenem da nabrajam ... The Last Battle, Shiroyama, Sparta, Last Dying Breath, itd., itd.
Cuo sam ove dve obrade Powerwolfa, nervira me izgled pevaca iz Kissin` dynamite, ja mislio to zensko kad ono prc, makar su ribetine u spotu a pogotovo ova sto toci pivo top top, a ova druga pesma je stvarno kidalica sto obrada sto original...
A sve je pocelo sa Let there be night i onim latinskim ili sta je vec, gotivim ja to sto kao vuce na satanizam, sektasenje i ta sr...nja, boli me uvo, pa gde ces veci, gori i crnji satanizam od danasnjeg doba...
Sad se prisecam koliko sam voleo Children of Bodom pre 10+ godina i Norther-a... Those were the times... Islo se na svirke, pilo se, ludovalo, a danas smor...
Za kraj, Valerij Kipelov i Kosovo polje, da znate da misle na nas iako su daleko i da pevaju o nama, covek cuo pricu o Kosmetu i snimio pesmu, mozda i njegovu diskografiju pokupim, mada on mi je malo ``blag`` ali je power!
(1) the “white” brotherhood, emphasizing the right-hand path of love, peace, harmony, “white magic,” virtue, and tolerance, and
(2) the “black” brotherhood, pursuing the left-hand path of violence, chaos, “black magic,” social engineering, and the “occult” in the standard sense, inclusive of blood sacrifices ____________________________________________
na koju li stranu naginje ovaj zanr muzike, rekao bih da ih ima na sve strane...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Pa bazicno je power metal, melodic metal i ostali mJetali plemeniti i nebeski, odslusaj Let there be night i Sanctus dominus za pocetak ako hoces da budes deo price: https://www.youtube.com/watch?v=keIqUhFUU6Y.
nekada davno, na PIK-u je postojala metalheads soba za masne metalce, ja sam sa ekipom imao jos jednu sobu metalmania. skupljasmo se tu, provodismo vreme, bejase lepo bre, razmenjivasmo muziku, malo kenjasmo, bilo je i paljevinaca, ali sve u svemu dobar period te neke 2003/2004 god kad nije postojao ovaj usrani fb i instagram i onlifans i kurci palci.. Imali smo i okupljanja po Bg-u secam se, pa se druzismo i tako.. Kako godine prolaze ovo sve gore i gore, jeste tako, i obesite me ako zvucim ko neki dzangrizavac.
E sad, ovo je neki powermetal? ja nisam neki ljubitelj pmetala, ali ovo zvuci bas lepo. Podseca vokal, onako mocan na Sabaton, to mi je stogod. Trenutno se slusa... paljevinski Dimmu i Rambo ASMC, i proleti nesto od COB i od Prodigy-ja koliko vidim. Ehh Prodigy hala 14 Beogradskog sajma te 2005 godine, kakav je to koncert bio majko mila draga i sve zvezde na nebesima. I onda Keith dize ruku na sebe, zbog azijske fufe, droga mozak pojela jbg.
Zivi da ste braco mjetalci m/
Asus P6TD deluxe Xeon 5675 @4ghz 3x4gb Zotac gtx 1050 ti 4gb neki budjavi wd hdd kingston ssd240 gb lc power 720w green power
Sve je to lepo, i prosla vremena ali too much slično pišete ti i drugi nalog, jel to opet usledjuje sekulic goga zivela dr*ga i paranormalne aktivnosti na ovom divnom mestu zvanom pcberza? :)
Bas je tuzno za videti kada neko prsne od konzumacije narkotika pa zavrsi na neki tuzan nacin, isto i tabletomanija i ispijanje izopropila mislim koktel varijanta je nesto jezivo. Ali dobro. Metalurgija i srafovska roba, ne srafovi nego ekseri itd itd. Fino nesto bas.
:: nekada davno, na PIK-u je postojala metalheads soba za masne metalce, ja sam sa ekipom imao jos jednu sobu metalmania. skupljasmo se tu, provodismo vreme, bejase lepo bre, razmenjivasmo muziku, malo kenjasmo, bilo je i paljevinaca, ali sve u svemu dobar period te neke 2003/2004 god kad nije postojao ovaj usrani fb i instagram i onlifans i kurci palci.. :: Imali smo i okupljanja po Bg-u secam se, pa se druzismo i tako. :: Kako godine prolaze ovo sve gore i gore, jeste tako, i obesite me ako zvucim ko neki dzangrizavac :: :: E sad, ovo je neki powermetal? ja nisam neki ljubitelj pmetala, ali ovo zvuci bas lepo. Podseca vokal, onako mocan na Sabaton, to mi je stogod :: Trenutno se slusa... paljevinski Dimmu i Rambo ASMC, i proleti nesto od COB i od Prodigy-ja koliko vidim. :: Ehh Prodigy hala 14 Beogradskog sajma te 2005 godine, kakav je to koncert bio majko mila draga i sve zvezde na nebesima. I onda Keith dize ruku na sebe, zbog azijske fufe, droga mozak pojela jbg. :: :: Zivi da ste braco mjetalci m :: :: :: Asus P6TD delux :: Xeon 5675 @4gh :: 3x4gb :: Zotac gtx 1050 ti 4g :: neki budjavi wd hd :: kingston ssd240 g :: lc power 720w green power :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: auuu sta se sve danas slusa, ne bi dobili ni penija da se ja pitam, ali evo i moj doprinos :: :: https://www.youtube.com/watch?v=P77wyj4yfd :: (Наши братья Русси.! Привет из Сербии.! :: :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: :: :: @micika evo ti za decrypt jedna pesmica hah :: :: :: :: https://youtu.be/i_WBPsdn-y4
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.