Zbog cega kako i zasto se ovo dogodilo? Prvi put za 10 godina koriscenja sto u poslovne sto u privatne svrhe.
Uglavnom telefon, neprakticno mi je na desktopu i laptopu da skrolam i verglam ali desi se da nekad i odatle otvorim i nikad se nije dogodilo.
Da li je iko od vas imao slicnu situaciju, da li imate objasnjenje zasto se ovo dogodilo i kako resiti problem?
Sustinski, ucinjena mi je usluga, kao jedan shamar i da mi neko sa strane govori batali to, corava posla, ali opet kontakt sa nekim osobama mi je iskljucivo preko insta i ne bih da batalim i pustim niz vodu tek tako sve.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
@imarkovic :) bas bih pre nju pitao nego bilo koga ovde a i kako da je dozovem ako je insta pao jbg
@alrad ne gledam ja bato tv i ne citam novine, pitao sam ovde i na dva mesta jos i dobio link ka twitter-u i video da je sve malo shtucnulo :)
Kakvi nalozi i rotacije i evo par minuta mi je trebalo i da se setim sta to bese Veljko :D znam ono `valja nevalja` Partizan i aktuelnosti od pre par nedelja ali koliko sam mogao da primetim onaj berzin Veljko se fantomizirao ili ima drugi nalog ili cita logged out ili ko zna sta ali stvarno je to daleko daleko iznad mog nivoa jbg to bese jedan gospodin covek sta bese ono audi blinker ksenon crna boja rola po gradu i razni Bgd fazoni :)
Moram prvo nalog na insta da napravim :D :D Inace, sad procitah, razbijena kovid zurka u organizaciji VMARC-a. Kazu da ga je gospon Kon za usi izveo iz stana i ide odmah na cepljenje Trazio ga mesecima :) Da mu nisam u kozi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.