mozes da koristis tunnel bear, ja ga koristim da se zakacim na spotify par puta mesecno. Imas 500mb mesecno free i radi kako treba (meni je to sasvim dovoljno) ako ti treba system-wide vpn.
Ovaj Garetov deluje da radi posao ali mi ne izgleda user-friendly. Mada, opet, podesis jednom i to je to, valjda.
Ili da platis TunnelBear ili Private Internet Access. Izadje oko godisnje.
Ma jok, nista se ne podesava, kad se instalira otvori se lista servera samo se izabere server, uglavnom bilo koji da se izabere funkcionise, ima i onih sa kojima ne moze da se uspostavi konekcija, ali ima ih dosta u listi tako da uvek moze da se nadje odgovarajuci, jedina `mana` tako da kazem je da su jedno 80-90% konekcije spore, ako se koristi za download, to je skoro pa nemoguce(jbg, besplatno je).
dodatni i posebni program/add-in/add-on. I u sedmici i u desetki imas ``ugradjeni`` vpn client. Ima tutorijala onoliko...Podesis (network and sharing center) i koristis kada ti treba (connect/disconnect) bez obzira na brauzer. Ja se, trenutno, na Net kacim preko americkog sela zvanog Njujork...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.