Računar je na lan vezan na net i radi lepo stabilno ovo ono A Android emulator od memu do nox i bluestacks ni da dobiju internet nikakve šanse nema. Probao share konekcije probao drugi dns probao sve moguće i nemoguće 5h i nista.
U čemu je tu fora koje skriveno podešavanje ili nesto ima očigledno ali ja ne vidim
A pre je radilo bas lepo sve mada uz wifi konekciju na racunaru
da bi ucitao neki drajver. Emulatori i virtualne makine su igranka bez prestanka (a emulatori narocito). Meni se ranije (odavno sam prestao da koristim) desavalo da emulatori (probao nekoliko verzija) za PlayStation 1 cas hoce cas necce da ``porepoznaju`` CD/DVD drajv.
Malo radi pa ne radi probaj bridge probaj Nat probaj dns probaj auto ip probaj disable enable. Ali Za farming i ovo sto meni treba za mnogo naloga i da python klikce sam jbg mislio sam da će me vise zezati klikovi I svajp nego ovo govance a sve sam ih probao
Torto tu cpu najbitniji jel tako i dosta rama ili je važnija grafa dobra
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.