Imam problem sa Google Chrome, nakon reinstalacije sistema (Win 10 Enterprise 64-bit) Chrome neće da radi, stalno izbacuje neku greku kao da ne može ili da nađe server ili kao da nema veze sa internetom (tako nešto) ili samo vrti i na kraju kaže da je predugo trajalo...
Firefox i IE rade normalno i sve je uredu. Do pre reinstalacije je radilo normalno.
Da li je ranije bila ista verzija win-a? Meni se recimo prilikom overkloka usporio chrome, ceo dan sam izgubio da to provalim, vracao na default sve vrednosti, menjao bios, menjao drajvere, naravno i brisao chrome pa instalirao, pokusavao samo sa jednim ramom, ma poludeo ceo dan bukvalno. I na kraju reinstal sistema završio posao.
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400 Gigabyte WF GTX 1060 3GB KINGSTON A400 480GB CM Storm Trooper
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Dobar dan :: :: Imam problem sa Google Chrome, nakon reinstalacije sistema (Win 10 Enterprise 64-bit) Chrome neće da radi, stalno izbacuje neku greku kao da ne može ili da nađe server ili kao da nema veze sa internetom (tako nešto) ili samo vrti i na kraju kaže da je predugo trajalo.. :: :: Firefox i IE rade normalno i sve je uredu. Do pre reinstalacije je radilo normalno :: :: :: P.S. To mi se dešava na dva kompa :: :: :: :: AMD Athlon 200GE - - - - - - -AMD Ryzen 5 2400 :: 2 x 4GB - - - - - - - - - - - - - -2 x 8G :: Vega 3 - - - - - - - - - - - - - - Vega 1 :: WD 500GB - - - - - - - - - - - - WD 1T :: Chiftec 500W - - - - - - - - - - -ThermalTake 730W
Pa nije isto na telefonu i na PC-u, koliko god da ti je dobar telefon :) Na telefonu koristim firefox focus, on mi radi skroz ok.
Chromium je bolji, to je razlika.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: :: Sta je toliko dobro kod chromiu :: :: Imam ga na jednom telefonu ali na računaru nisam isprobavao. :: :: Chrome jede ram kao nezdrav. :: ::
Brave pocnite da koristite. Ima zajebancije 20 tak minuta da se namjesti, ali je nenormalno brz i radi na svim platformama. Prije njega sam samo koristio Operu, ali otkako je i Chrom,Edge, Opera, a i od avgusta ce biti i FF Cromium, onda je u stvari vise preferencija koji skin za Cromium i to je to.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.