Ako je nekome potrebno, mogućnost gledanja svjetskog prvenstva bilo gdje na planeti na kanalima RTS-a. https://rtsplaneta.rs/ Probao i na mobilnom i radi kako treba. Vidjećemo za svjetsko prvenstvo.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
veliko pitanje je da li će i same utakmice biti puštene po toj platformi. moguće je da se to kosi sa autorskim pravima i potpisanim ugovorom o prenosu sa SP
Rekli su da će biti prenošeno, samo ne mogu da nađem više taj članak. Samo u Srbiji je rečeno da će prenositi, na osnovu IP adrese, pa ostali mogu da se posluže na drugi način. Ni hrvatske, ni slovenačke, ni bosanske, ni makedonske ni crnogorske televizije nisu rekle da će prenositi svjetsko prvenstvo.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ja se regovao bzvz. nalupetao nesto, dve sekunde posla i moj neki stari mail i radi extra. Taman da imam zanimaciju na poslu kada pocnu tekme u 12 i 14h. Ostalo kuci :)
Sad kao radi, ali celo prvo poluvreme one utakmice od 14h nije. Ali i dalje im kasni ton za slikom, to oduvek i uvek kad je neko prvenstvo. Ima tamo jedno dugmence za sinhronizaciju tona i slike, al koga briga...
A Kodi da ne pominjem LOL.
edit: Evo i Maroko - Iran ne radi na kraju na rts planeti. RUBBISH.
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.