E ovaj sajt je do pre mesec dva bio sjajan a sad su poceli da dave sa tim serijama i koje valjaju i koje ni za kicu nisu. Ja bas sad klincu skidam Ligu Superheroja, svako malo me pita kad ce osma epizoda druge sezone...
Onako usput cini mi se da poljski sajtovi imaju najbolje linkove (vrlo malo ih je isteklih, zabranjenih, broken, etc...), mada to zavisi od afiniteta, meni se dopadaju razni dokumentarci BBC, istrazivacki, geografija etc...
:: E ovaj sajt je do pre mesec dva bio sjajan a sad su poceli da dave sa tim serijama i koje valjaju i koje ni za kicu nisu :: Ja bas sad klincu skidam Ligu Superheroja, svako malo me pita kad ce osma epizoda druge sezone.. :: :: Onako usput cini mi se da poljski sajtovi imaju najbolje linkove (vrlo malo ih je isteklih, zabranjenih, broken, etc...), mada to zavisi od afiniteta, meni se dopadaju razni dokumentarci BBC, istrazivacki, geografija etc.. Pre par meseci mi je doneo drug 6 DVDa sa BBC serijalima o prirodi i svemiru i ovo je odlicno! Weird Nature,BBC space,March of the pinguins,Under the Artcic ice,BBC Nature... Abnere posto znas o cemu pricam daj jos neki naslov slican ovome,ako imas i link jos bolje...Ovo stvarno vredi imati.
Pa vidi ovako: Ja imam (i vrlo sam ponosan na to) Carl Sagan Cosmos, BBC Blue Planet (+ dve dodatne epizode), History Universe (los TV rip), BBC Planet Earth, neku nezavisnu TV produkciju o `prosvetljenima` i jos par komada...
Negde zavucene na HDD-u imam linkove za razne dokumentarce pa cu ti poslati ako uspem da ih nadjem.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: E ovaj sajt je do pre mesec dva bio sjajan a sad su poceli da dave sa tim serijama i koje valjaju i koje ni za kicu nisu :: :: Ja bas sad klincu skidam Ligu Superheroja, svako malo me pita kad ce osma epizoda druge sezone.. :: :: :: :: Onako usput cini mi se da poljski sajtovi imaju najbolje linkove (vrlo malo ih je isteklih, zabranjenih, broken, etc...), mada to zavisi od afiniteta, meni se dopadaju razni dokumentarci BBC, istrazivacki, geografija etc.. :: Pre par meseci mi je doneo drug 6 DVDa sa BBC serijalima o prirodi i svemiru i ovo je odlicno :: Weird Nature,BBC space,March of the pinguins,Under the Artcic ice,BBC Nature.. :: Abnere posto znas o cemu pricam daj jos neki naslov slican ovome,ako imas i link jos bolje...Ovo stvarno vredi imati :: :: :: DaSickSyste ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.