Drugari imam problem ...treba da na w10 1709 instaliram adobe cs3 ali nikko nece da se aktivira a sve sam probao..lekic nece ni da se otvori na w10 masini nego mora na w7 al ajde i to sam odradio i blokirao kroz firewall i nikako nece da se aktivira...na istoj masini cc 2017 radi bez problema.. Jel moze neko da pomogne vec 4 sata se mucim breeee Hvala. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Al sta da radim ortak kaze da sam mu prosle godine na 1703 w10 to namestio i da je sve radilo a sad se ubi i nece da mi prodje ..neverovatno..izgleda mi kao da je Adobe ubio te servere za aktivaciju mada evo sad sam probao i na w7 radi moze da se instalira i aktivira..ne znam sto nece na w10 ako neko zna nek salje resenje Hvala. Pozdrav
Daj koji crni CS3 aman pored CC-a ili makar CS5.5? Uostalom koji ce ti WinX za rad kada je 7mica sasvim ok za sve? Ebo vas bre Kaby i Coffee, pa ljudi bre ne kapirate kako se kanalite kupovinom tih konfiguracija, tacno osecam da ce preprodavci Ivy-ja i Haswell-a da se us.ru od para kad kucne cas da vise nema podrske za 7. Mene madjar zaklao za nebitno koji Skylake, alo bre 7mica mi leti ko Suhoj 57 sa ove fotke:
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.