5.500.000,00 $ je u pitanju, meni toliki novac ne treba, navucicu se na sve poroke ovog sveta, kurvarluk, kocku, drogu, preci na AMD procesor, ne zelim to sebi i bliznjima da priustim a ti dragi kolega koji si prvi video i kliknuo na link - brze bolje po pet i po milki dolara od ovog postenog coveka, nema laze nema prevare, pobogu pa kada je jedan afrikanac slagao? kad kaze pobice toliko i toliko naroda - pobije jos i vise, ...
I obavezno dragi kolega, javi mi jel su ti legle pare, daj nesto i crvenom krstu i fondu za lecenje dece od retkih bolesti, a i ovim nasim provajderima da ovakve gluposto konacno prestanu da stizu na mejlove...
Jos 12.03.1999.-te sam ja dosao na internet druze moj, ali me svaki put ova nigerijska prevara odusevi sve vise i vise, jos je lik i sklopio pricu koja cak kod nekih glupaka i pije vodu... Eh tih 31.2 kbps brzine davne 1999.-te... Miss you :(
5 mil? Blago tebi! Ja sam samo jednom dobio pisljivih ,000 kad sam slucajno video da sa milioniti koji je posetio jedan xxx sajt. Nisam isprva verovao, ali posle mesec dana stigle pare.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Evo jednog od retkih koji kapira, pa sta mislis zaboga zasto sam ostavio printscreen? Zato sto sam odavno milioner zahvaljujuci korumpiranim africkim bankarima pa sam mislio da se i neko drugi ovajdi, ne valja biti sebican u zivotu, nije dobro za karmu...
:: 5 mil? Blago tebi! Ja sam samo jednom dobio pisljivih ,000 kad sam slucajno video da sa milioniti koji je posetio jedan xxx sajt. Nisam isprva verovao, ali posle mesec dana stigle pare :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.