Od berzasa niko, Markovic je bio blizu, jeste jedan sa benchmarka i jedan sa pcaxe-a.
@Gare87 Ne moze druze nazalost, za sve pozicije treba i znanje i iskustvo, ne kao kod nasih poslodavaca iskustvo od bar 10 godina i da nisi mladji od 30, ali barem da si radio sa spomenutim softverima i bar godinu dana iskustva.
Otisli volonterski u nekoliko kompanija na ovu foru, sto imaju predstavnistva ovde... Posle godinu dana ucenja i pripravnickog(ili kako su to vec vodili tamo) su primljeni za stalno... Neki su cak na slicnu foru i u domacim firmama, tako da moze samo treba realno sve sagledati, ne znas nista, dakle ucis, a znanje se placa, kroz posao gde su radili ko zna jos koliko drugih stvari.
Ne znam za ovu varijantu, moracu da pitam ali ne verujem.
@Svi Ne morate vi licno, ali ako imate nekoga ko se bavio necim od ovoga sa liste, preporucite tu osobu, prijatelja, brata, sestru. Generalno gledamo samo na preporuku da uzimamo ljude jer se to pokazalo kao najbolje najpouzdanije resenje, nego random neko, skroz nepoznat.
ali godinu dana volontiranja..WTF..pa čovek mora da jede nešto, plaća račune, živi. Ja nikada nisam pristao da volontiram u Srbiji, nego sam otišao napolje. Dobio posao i učio istovremeno. Malo je bilo zeznuto zbog jezika ali sada posle 3 godine je sve ok.
P.S. Ono kad dobijem račun za struju i na šalteru kažem: `Platiću vam za godinu dana kad me zaposle, obećavam. Trenutno volontiram pa ne mogu. Inače vršim fotosintezu pošto nemam novca za hranu. :-) Svako dobro ljudi
My mentor taught me everything about the Force, even the nature of the dark side.
Sve to stoji druze, drago mi je da je eto tebi sve ispalo vrh preko. Sta ces, sve ti je jasno raspad od drzave, u svakom obliku, ja licno navodim uvek obrazovni sistem i izbacivanje `kadrova`, to je sramno....
Dosta ljudi sam upoznao iz inostranstva, sto nasih, sto stranaca i samo mogu reci da se nigde u normalnom svetu, ne uci (buba) vise nego ovde, a da se pritom u praksi manje zna. Ovo potenciram jer eto uskoro, posle 18 godina u Ckoli, prekidam sa obrazovnim sistemom ove drzave u pokusaju za sve vremena...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.