pokušao sam prvi put pre mesec i po dana sa svojim matičnim brojem.. i ništa pokušao sam tasta da registrujem pre tri nedelje i opet ništa slao im primedbe o neuspeloj registraciji i čik pogodite... opet ništa ... Pa eto pitam, da li je neko od vas uspeo u poslednjih mesec i po...
Ja sam uspeo i sebe i jos troje drugih lica. Podneli mso zahtev za izdavanje novih zdrastevnih kartica. Svako mora da ima svoj poseban nalog i svoj email. Zahtevi su prihvaceni, registrovane uplate taksi i dodeljen je operater u RFZO. Tako da sam ja zadovoljan.
Intel Xeon E5440@3,3GHz, Thermalright Venomous-X, Asus P5K Premium, Patriot Viper 4x2GB 1066MHz, Kingston SSD HyperX 3K/120G+WD Scorpio Black 750GB, MSI GTX 1070 Gaming X 8G, SeaSonic SS-760XP, Samsung 961BF, LG Blu-ray BH16NS40
Ni meni nije jasno ...svaki put mi firma sredjuje knjizicu, i kad mi se prosla papirna raspala, oni su mi dali novu. Je l ima smisla da i zaposleni podnose ove zahteve ili ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
zavisi od ažurnosti i dobre volje istih., mislim da nisu u obavezi, stoga, upitno je raspitati se u istim. Moji su još letos zvali da potvrdim lične podatke za mene i klinca, a knjžice sam podigao gotove ( opet u firmi), početkom novembra. Meni je problem bio tast ( 82 godine) i eventualno gubljenje 3 - 4 sata u nekom besmislenom redu pred šalterom. A Vladi pozdrav, vreme mi je tačno, a što se teme tiče... istina je.... ali voajerišem berzu često.....
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.