Treba mi preporuka gde je najpouzdaniji i najbolji hosting ( ne pricam o domacim derikozama ni u kom slucaju ).
Gledao sam hetzner i 1&1 ali ne znam vise jesu li dobri kao sto su nekad bili , ima li novih boljih igraca na trzistu.
Ne bih uzimao nikakve basic varijante ali do nekih 10$ mesecno za pocetak je ok, za 2-3 static sajta uz kasnije prosirenje na neki startup i bolji paket .
Znaci u sustini mi treba dugotrajnije resenje sto se tice odabira imena hostinga
Za pocetak portfolio koji godinama nikako da uradim i prezentacija od dve firme . Znaci 3 sajta uz kao sto rekoh uz kasnije prosirenje paketa za neki startup .
Koliko sam video skoro svi nude ddos zastite, enkripcije itd...samo na kraju koga izabrati i da si miran.
Nikakve kucne, free hosting i ostale varijante :) . Vidim da dosta njih nudi i WP hostinge, wp ce biti sva tri sajta
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.