Zasto ne mogu da aktiviram Google Play music subscription?
Koristim Google Play Music da sinhronizujem svu moju muziku vec dosta dugo (besplatno daju 50000 pesama, sto je po meni bas super, jedino sto treba je da se poveze kartica sa nalogom)
E sada, ima super promocija - 3 meseca GPM unlimited free i posle toga 7 dolara mesecno za gomilu muzike. Ali - ne mogu ga aktiviram trial, niti da se prijavim. Kada odem na subscribe, samo mi izbaci choose payment method i tako u krug. Vec sam kupovao aplikacije na play store - radi bez problema. Uzeo sada nesto sitno da proverim radi li, opet bez problema. Otvorim music - nista, samo me vrti u krug. Cudno mi je sto na play store sve prolazi a na google music - jok.
Potrazio po netu - nista. Poslao mail google-u - cute. Jel je naisao neko na ovo do sada? Ili je odgovor da smo u Srbiji i da zbog toga ne mozemo da se prijavimo?
Eto, ti si prvi kojeg sam iz prve ruke čuo da hvali taj `servis`.... koji ždere bateriju, nameće se neprestanim update-ovima i potencijalno ždere plaćene megabajte, krahira kao proces ako oseti da je aktivna konkurencija u neprestanom špijuniranju korisnika domaćina (skype, messenger, dropbox... itd) i zakoči ceo telefon (kad ne mogu ja, nećete ni vi).... i koji ne može bez root-ovanja, da se otkači.... A DA GA NIKAD NE KORISTIŠ, NITI SI KORISTIO, AMA BAŠ NIKAD - on se jednako nametljivo ponaša. Ne brini, taj se `program` ažurira svaka dva tri dana, rešiće ti to.
Koristim ga od 01.2016. i sasvim sam zadovoljan kako radi. Ne jede mi bateriju i uvek možeš da unapred poskidaš preko WiFi-a muziku što hoćeš da slušaš. I pre toga sam puštao muziku sa tel. preko njega. Ok, imam dosta GB u okviru pretplate i dobar tel. ali i na starom Huawei G700 nisam imao problema.
AMD Athlon X2 7750BE CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition + 2GB Kingston Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB Sata2 WD Green 640GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLLO
@Pisko Pretera ga sada. :) Vidim da bas ne volis play music, a verovatno ni google, ali ja nisam doziveo nista od navedenog. Takodje ista stvar mi se desava i preko browsera. Tako da verujem da nije do `programa`
@Skycould Subscribe-ovan si? Kada si se prijavljivao, da li ti je cena bila u dolarima ili dinarima? Mozda je oko toga problem.
Pisalo mi je u dolarima, 4,99$ mesečno. Najnormalnije se prijavio i ukucao broj kartice. Prvi mesec mi je bilo besplatno. Negde sam našao da cene variraju od tržišta, u SAD je skuplje nego kod nas. Znam da je skoro bilo problema oko payment method, vrti u krug i ništa, a na tel. ti pukne Google Play store. Da ti nije kartica istekla ili slično?
AMD Athlon X2 7750BE CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition + 2GB Kingston Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB Sata2 WD Green 640GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLLO
Ne puca nista, osim mojih zivaca. Samo me pita da izanerem payment method. Isto je i preko browsera i tableta. Kartica radi, kupio sam pre par dana nesto na play store. A i u radnjama pazarim istom karticom. Mozda se sredi samo za koji dan kao sti Piako rece :)
Hvala na savetu, ali nema uspeha i dalje. Billing address mi je isti. Odgovorili su mi da im posaljem screenshot problema. Videcu sta mi odgovore sutra prekosutra, ako nema uspeha, batalicu i vraticu se na tune in radio :)
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.