Support pozicija kod mene u firmi je trenutno otvorena
STRANA 1 OD 2
Dexter013
Support pozicija kod mene u firmi je trenutno otvorena
12.08.2016. 19:10
T63839
status: user broj poruka: 17093
U principu potrebno je da se odlicno zna engleski jezik, kako usmena komunikacija tako i pisana, i neki barem srednji nivo poznavanja svega po malo sto se tice racunara, i generalno opstih softverskih stvari.
Na sledecem linku : http://jatheon.com/careers/ kliknite na Technical Support Engineer i ostalo je sve ocigledno.
Procitajte lepo sta se trazi od pozicije pa ako smatrate da ce te se snaci prijavite se i pozovite na mene, nije extremno strogo, neka osnovna obuka se podrazumeva sto se tice linuxa itd, takodje mi bacite mejl/pm ovde na forumu da ste se prijavili, napisite svoj nick sa foruma i vase ime i prezime da bih znao ko je ko i da bih mogao da pratim.
Ako nekoga zanima nesto dodatno nek pita slobodno, tu sam.
Requirements: • Excellent knowledge of English Language (reading, writing and verbal communication) Smatram da sam vrlo dobar (ne mogu da kazem odlican zato sto mi se ipak ponekad ukljuci grammar error) u pisanju i citanu, a verbalno nisam praktikovao.
• Basic knowledge of Linux OS command prompt Poznato mi je ali treba da doradim
• Basic knowledge of Exchange 2003/2007/2010/2013 Nula :(
• Previous experience in customer support is desired Da li se racuna gomila ljudi kojima sam pomogao preko Team Viewera?
• Excellent communication and client-facing skills Hm, mogu i strpljiv sam da objasnim ljudima sta je sta i kako sta, ali desava mi se da ponekad popizdim do te mere da trazim coveku da da telefon osobi ciji glas cujem u pozadini (u tom slucaju je bila njegova verenica) da bih sa tom osobom mogao da resim problem zato sto sa Userom ili bolje reci pajserom nisam mogao da izadjem na kraj.
@SrdjanC: i ja probleme radije resavam sa verenicama nego sa verinicima...
13.08.2016. 00:43
status: user broj poruka: 10998
@Dexter: ` full time, work from home position` je li to full time u smislu `you`ve got to sit in front of your PC, 8 hours a day` ili mozemo malo i da vrdamo, onamo, `namo?
full time od 3 do 11 po nasem vremenu, to je Kanadskih od 9 do 5, vikendima se ne radi. Mozes da radis sta god zelis kad trenutno nema posla, neme nazzi sefova, ali bas nikako ne bi valjalo da se pojavi posao a tebe nema, logicno.
Ma opusteno, ako mogu vec nekome da pomognem sto ne bih, znamo svi kako je vreme kod nas i kako je sto se nalazenja dobrog posla tice, ali zato i kazem ne saljite prijatve pre nego sto mene kontaktirate, jer ja licno ne dajem preporuku bilo kome samo zato sto je clan na forumu.
Matori pa Dex uzeo original Mad Maxa, eno ga na steamu samo koka.. :D
:: :: kad bratu dexteru budete slali prijavu za posao u stavci omiljene igre ni u snu ne pominjite MadMax .) :: :: :: HAHAHA jebo te Max vise.. :D :: ::
Ovo je ako me secanje pamti vec drugi put da ovo radis...
Elem meni za oko zapade nesto drugo... Ovaj savrsen engleski, konkretno moj nije savrsen ali vala nije ni onoga koji je sastavljao oglas...
Konkretno ne kaze se: reading, writing and verbal communication nego se naglasi `written an spoken` i to je to...
Nebitno za engleski palac gore za Dextera pobodom obavestenja u vezi otvorene poZicije u firmi sto moze dobro doci nekom mladom (i ne samo mladom) coveku...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Pa ako je lud da zove iz Kanade broj mobilnog u Srbiji ja nemam nista protiv. :D Firma ima predstavnistvo u Srbiji, kancelarija je u Jagodini. Zato sam pitao.
Radi se od kuce, dakle online, nece niko da te zove sa fixnog, sve je na engleskom, pisano i usmeno, dakle i sam razgovor ce biti na engleskom, tj. ceo proces zaposljavanja.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.