Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
degoo.com
STRANA 1 OD 1
knele88 degoo.com 22.07.2016. 15:44 T63759

status: user
broj poruka: 450
Interesuje me jel neko imao iskustva sa dotični servisom, potrebno mi je oko 90gb online skladištenja pa mi se uklapaju, ili ako neko ima preporuku za sličan servis a da je bolji itd...
Hvala unapred
Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 22.07.2016. 18:06 #621400

broj poruka: 3008
https://support.google.com/drive/answer/2375123?hl=en
1.99$

deluje mi sigurnije.

Ako ces da skladistis bitne podatke plati.

Sada citam - 1 device limit za degoo. Koja je svrha clouda ako mozes samo sa jednog kompa da pristupis?
http://www.backupreview.com/degoo-review/
knele88 Znaci 22.07.2016. 20:36 #621405

Ako hocu da reinstaliram sistem i dignem sa prethodnog, onda necu moci da mu pristupim sa novog sistema?
Da bas smor zbog samo 1 uredjaj....
Mislio sam vise free varijata ali i ova za 2 dolara nije lose.... :)

JovanZ re 23.07.2016. 03:49 #621418

Pa to. Morao bi da se odjavis preko neta, pa tek onda. Tj, svaki put kada prelazis sa kompa na komp, morao bi da radis tu odjavu i sve to. Autor teksta je imao problema da odjavi uredjaj. Ako ti nesto treba, posebno za posao, bolje da radi kako treba nego da se zezas.

dropbox koliko vidim ima jedino opciju od 1TB ali to je oko 9 dolara mesecno

dropbox me nikada nije ni privlacio, jednostavno, ne dopada mi se kako izgleda i radi. Uvek mi je delovalo malo traljavo, ne kazem da nije dobro odradjen, ali sta znam, nije mi to to.

E sada, Google drive aktivno koristim svakodnevno skoro. Na 2 PC-a, tabletu i telefonu. imam 17gb i popunjeno mi je 6. Sve sto mi je bitno ide tu. I mogu ti reci da radi bez greske. I aplikacija i web. Odusevljen sam koliko je sve dobro. Jednom sam izgubio podatke i posle toga samo oprez. Ma dva dolara ti je bukvalno kafa u gradu i cips dok ides kuci. Jos ako ti koristi za posao - no-brainer skroz.

Plus koristim i google music i tu imam sve pesme sinhronizovane, Bukvalno ne pamtim kada sam koristio kabl da uradim neki transfer. Stvarno im je cloud dobar.

Imas i mega.nz 50 giga free. Ali oni su imali neke probleme ako se ne varam, tako da se ja ne bih igrao sa tim. Imam nalog tu, ali mislim da sam ga koristio za par fajlova i to je to.

Imas i box 4e mesecno za 100gb.

Mozda neko ima drugacija iskustva.

Uvek mozes da probas free varijante pa da vidis kako ti koja lezi.
knele88 Google Drive 23.07.2016. 20:09 #621451

Koristim ga i ja za posao i bitne podatke ali nisam imao potrebe za velikim kapacitetom, a ovo sam hteo da dignem stare slike i snimke koje su lepe uspomene...

JovanZ Vidi ovo 23.07.2016. 21:29 #621455

https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en

Mozes koliko god hoces slika.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs