TPB odavno nije ono sto je bio i kickass je imao vise sadrzaja, veci izbor, tako da je stvarno velika steta. Nadajmo se da ovaj nije bio sam i da ima ko da nastavi njegov posao
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Cini mi se da je i piratima kad su bili u blatu pomagao kickass, pa sad im uzvracaju, postavljaju servere polako.. Tad je bio dugi prelazni period kad nije bilo niceg, pa sam se malo odvikao i presao na arenabg i film-club.net
:: Vrnuli su se sa kat.am. Za sada rade tor, ali community, blog..itd. to nije osposobljeno, ali izgleda da im nije ni vazno :: :: I na front stranici stoji `Free Artem...sign pettiton` :: :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: ::
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.