Da li je neko od vas podesavao skoro na Outlook-u commercial Gmail account? Na sta da se pazi? Ja sam pokusavao an Outlook 2010 klijentu i nije nikako hteo da se autentikuje, iako je IMAP ukljucen na nalogu i svi parametri provereno dobri
Ne znam da li ima nekih svezijijh podesavanja nego ova:
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ja sam pre oko godinu dana (mozda i jace) imao ozbiljnih problema sa Gmail-om na Outlook-u i nikako to nisam uspeo da resim. I preko POP3, i preko IMAP-a mi je non-stop nasumicno izbacivao neke greske pri povezivanju i sl. dok nisam poludeo i prestao da koristim Gmail - na srecu, isti koristim samo za sinhronizaciju Chrome-a, YouTube nalog i jos poneku glupost pa poruke i nisu toliko bitne. Nikada nisam saznao sta je tacno bilo u pitanju (bez obzira na detaljno citanje kodova gresaka i pokusaja resavanja istih), ali znam da je cas radio normalno, cas ne (to sto je povremeno sve radilo kako treba je valjda dovoljan dokaz da su podesavanja bila u redu)... a cak i onda kada je radio, bezrazlozno su generisane greske u `Outlook Send/Receive Progress` prozoru, koji je zbog toga stalno bio otvoren.
google je uveo sistem da je Outlook i ostali MS software takozvani opasan software po pitanju bezbednosti i trazi da kad podesavas tako nesto odes na google svoj i tamo dozvolis koriscenje takve applikacije..posle toga za sekundu proradi Gmail u outlloku.. probaj eve resenja https://support.microsoft.com/en-us/kb/2984937 pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Nisam znao za ovu foru. Meni je na mom nalogu to od pocetka bilo ukljuceno pa nisam imao problem, ali na novim nalozima je po defualtu iskljuceno a nisam ni znao za postojanje ovog sranja
Hvala
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: google je uveo sistem da je Outlook i ostali MS software takozvani opasan software po pitanju bezbednosti i trazi da kad podesavas tako nesto odes na google svoj i tamo dozvolis koriscenje takve applikacije..posle toga za sekundu proradi Gmail u outlloku. :: proba :: eve resenj :: https://support.microsoft.com/en-us/kb/298493 :: pozdrav :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
Ne, nisam citao sve sa linka, n jega sam samo kopirao uz onaj prvi :)
:: Jbg Machine, a sam si sebi odgovorio vec u prvoj poruci :: Imas na onom `colorado` linku . :: U svakom sl. bitno da sljaka...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.