Jel ima neko slican problem i ako ima da li ga je i kako resio.
Naime desava mi se s vremena na vreme da mi se pretrazivaci sami od sebe osveze (refresuju) a rekao bi da se to desava u istim vremenskim intervalima (ko zna mozda samo imam takav utisak).
Mnogo me nervira...recimo kucam neki tekst koji treba kao mail da posaljem i odjednom se refreshuje i sve ono sto sam napisao nestane.
Imam avast free i malwarebyte..po njima nemam nikakav virus niti ista od tih smradica...sto se tice autoupadate-a mislim da sam sve poiskljucivao..ko zna.
Inace u pitanju je narodni Win10 Enterprise 64-bit.
Ne brate nego otvorim recimo Chrome udjem na mail i pocnem da kucam tekst ..prodje odredjeno vreme i samo odjednom se stranica refresuje i sve ono sto sam napisao nestane.
:: to meni izgleda kao `focus loss` :: :: znaci pocnes da kucas nesto u google polje za pretragu na prime :: :: `pcberza` a bude ukucano samo `pcb :: :: :: jel ti se to desava :: :: :: :: NISTA BEZ KABLA :: ::
Isto se desava i kad uradim to...ne znam sta je ...nikada nisam imao ovakav niti slican problem od kako imam kompjuter. Nije ovo nista sto utice na sam rad i performanse ali mi jako ide na k.rac !!!!
:: Probaj ovo :: :: Na mestu url stranice ukucaj chrome://flags/ pa pod `Enable tab discarding ` stavi na disable :: :: :: Nadjoh ovde http://tinyurl.com/h9z3wh3. Poz :: :: ::
ali ne mogu da se setim kako sam ga rešio! Da li je bio virus ili neko slično smetalo...?
O.K., ako Malwarebytes kaže da je čist - to je već nešto. Pokušaj i sa Spybot Search & Destroy. Neće te pustiti da uradiš skeniranje dok ne uradiš ažuriranje i to dok sve ne bude `zeleno`.
Proveri u prečicama kojima pokrećeš pretraživače da li su namešteni da otvaraju samo program ili i da učitavaju još neku lokaciju ili pokreću još neki program.
:: ali ne mogu da se setim kako sam ga rešio! Da li je bio virus ili neko slično smetalo... :: :: O.K., ako Malwarebytes kaže da je čist - to je već nešto. Pokušaj i sa Spybot Search & Destroy. Neće te pustiti da uradiš skeniranje dok ne uradiš ažuriranje i to dok sve ne bude `zeleno` :: :: Proveri u prečicama kojima pokrećeš pretraživače da li su namešteni da otvaraju samo program ili i da učitavaju još neku lokaciju ili pokreću još neki program :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.