S obzirom da su mi svi bitniji mail nalozi uvezeni u jedan `veliiki` gmail nalog ovakve gluposti mi ne stižu i ne mogu na mobilnom telefonu da vidim da li ima ovakvog spama ili ne, ali prosto mi nisu jasni umovi koji misle da će neko na ovaj jeftin trik da se navuče... Makar da je ostavio mail na engleskom jeziku ili šta ja znam, pa i da mu `poveruje` čovek, ovako ništa ne preostaje nego da se spam skida sa pop3 servera pre nego što ga i ostali računari pokupe... A čudi me da ovi naši vajni provajderi nemaju uveliko antispam za ovakve `socijalne` slučajeve... Evo sličice na linku:
EDIT: Sad bas detaljnije bacih oko na e-mail adresu sa koje je stiglo, totalno relevantna prica, nema sta, a pogotovo ova adresa na cirilici na koju treba da se obratim. Pa na ovo samo tesko retardirano dete moze da se primi. I za kraj - pa kako im bre ne dosadi vise?
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Da li ozbiljno mislis da nema zarade u ovome da bi oni to i dalje radili ?
Da li ozbiljno mislis da nekoga ko filtrira ovo djubre bas toliko sekira sto ti je ovo stiglo ?
Da li ozbiljno mislis da onaj ko je slao SMS-ove preko mobilnih koji je zaradio milione dinara sto je varao ljude i jos napravio posao od toga zaposlio nove ljude ukazuje na to da nema nikoga ko bi pao na ove fore?
Eto sta biva kada se identifikujes sa drugom Vladimirom!
05.05.2016. 04:28
status: user broj poruka: 10998
Svetski mocnici su stekli utisak da si jedan od Volodjinih doglavnika, pa ti se ulaguju - danas Shevrolet na poklon, sutra jahta ukotvljena u luci Bar (a na jahti Serverina, bez pevacevog sina ili neka manekenka...vezbate za film)...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.