Spremam se da odradim svez instal Win-a posle factory format-a pa gledam kako da zapamtim tj bekapujem sve iz Firefox a znaci pasvorde history i sl. Pre nego sto sam postavio temu proverio sam Forum ima li odgovora ali sve je za staije verzije mozile pa nzm da li rade pa ako neko zna za neki program ili addon zamoliobih ga da me uputi u pravom smeru ili da mi baci na mail njihovo resenje mada licno mislim da je bolje da se ostavi ovde pa da ostali mogu da se snadju posle mene.
Unapred HVALA
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Hvala na brzim odgovorima ( lepo je videti da berza radi kao sto se secam ) probacu sa MozBackup jer imam neki android koji se vuce kao prebijen ( 4.0.1b ) pa javljam sta sam uradio za par dana posle reinstala.
Hvala jos jednom.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
svih foldera FF. -program files -programdata -roaming i -local po reinstalaciji samo instaliram FF, da se upise u registry, bez pokretanja prepises sve foldere nazad i pokrenes normalno. Sacuvace ti sve skripte, podesavanja, passove, loginove, sve sve zivo
Da, ovo sto kaze @moondoggie....Iskopiras i vratis posle instalacije FF na nov OS i to ti je to. Nema potrebe za nekim programima...
Tako godinama radim sa Opera...U biti, kod mene 3 fajla, wand.dat ( pass ), bookmarks i speed dial. inf i ciaos... To sve imam na par mesta online hosting serverima za svaki slucaj.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Alt -> Bookmarks -> Show All Bookmarks -> Import and Backup -> Backup i dobijem .JSON fajl koji kasnije restoreujem i to je to. Nikakvi kretenski add-oni i picke materine, a sifre ne cuvam, podesen je da brise sve prilikom izlaska iz programa (kompletan history itd itd itd), ne zato sto se bojim da mi mama ili tata ili bata ili seka udju na fejs ili mail (koji je zasticen 2 step verificationom pa im treba i mobilni telefon na koji stize kod bez kog se ne ulazi na GMAIL) nego eto zato sto prosto je to stvar navike i necu da punim cache itd itd, koji posle CCleanerom moram da brisem. Znaci PRIVACY na maximum oduvek. I veruj mi da me nikad ne mrzi da ga nakon ponovne instalacije opet ispodesavam da mi ne podvlaci `gramaticke greske` itd itd.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
i time povuces ko zna kakva govna koja ti ne trebaju na svezem firefoxu... osim Bookmaraka nemackih naravno .) koja je onda poenta reinstalacije i sistema i firefoxa ako ce sve da bude isto
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: vec godinama i veruj mi to je najbolji naci :: :: c:\Users\YOURNAME\AppData\Local\Mozilla :: :: c:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Mozilla :: :: prekopiras ta dva foldera :: :: NISTA BEZ KABLA :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.