Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
KIS 7 gasi WIN
STRANA 1 OD 1
shkomi KIS 7 gasi WIN 31.10.2007. 22:33 T6295

status: user
broj poruka: 852
Imao sam nod 32 i ZA pro, i da me covekpita zasto, nemam pojma, ali sam ih deinstalirao i stavio kaspersky internet security 7.xxxx. beta da isprobam. I on mi gasi win.15ak sekundi po dizanju WIN XP, pocinje da se gasi, u gornjem desnom uglu pise kaspersky, bez ikakvih upozorenja, Probao sam da ga deinstaliram iz safe moda, ne moze, probao sam jos neke forice, sta moze za 10-15 sekundi dok ne ugasi win, nista nije pomoglo.

Neki savet preporuka,, nesto malo sto sam izguglao, nije to to.

hvala svima unapred
Devize devize bonda elema
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman ja imam kas 7 31.10.2007. 22:45 #31814

broj poruka: 1046
ali ne razumem kako ti gasi win?nece uopste da se podigne?uzmi instaliraj kas-a 7 ali avg i win firewall,dobitna kombinacija.
shkomi gasi 31.10.2007. 22:52 #31815

podigne se win, startuju se svi procesori i krene shut down win-a sa potpisom KIS 7. Ja bih njega vrlo rado deinstalirao ali ne mogu, jer gasi win, u safe modu ne moze da se deinstalira, ne polazi mi za rukom da ge sprecim da se startuje sa podizanjem win-a.

Dragg Probaj da... 31.10.2007. 23:22 #31822

broj poruka: 2270
ga sprečiš da se digne. Iz safe moda bi morao da imaš pristup administrator tools-ima, gde češ da pogasiš kaspersky servise, kao i da startuješ regcleaner ili bilo šta što ti omogućava da izgasiš programe koji se startuju sa win. Tu pronađi KAV reference i pogasi ih.
P.S. ZA antivir koristi kaspersky engine pa kad već koristiš firewall možeš i njihov AV. Mada, mnogo guši mašinu. Prporučujem AVG, kojeg nećeš osetiti.
VMARC Re: gasi 01.11.2007. 00:37 #31827

broj poruka: 9420

:: podigne se win, startuju se svi procesori i krene shut down win-a sa potpisom KIS 7. Ja bih njega vrlo rado deinstalirao ali ne mogu, jer gasi win, u safe modu ne moze da se deinstalira, ne polazi mi za rukom da ge sprecim da se startuje sa podizanjem win-a
:: Devize devize bonda elem
::

1. Jel si li taj KIS preuzeo sa Kasperski.dot.kom ili sa torenta?
Meni to smrdi na nekog trojanca koji gasi RPC servis. Ako se racunar ne gasi u Safe modu (a kladim se da se ne gasi) onda sam 100% siguran da je viruscina.

Lek:

Instaliraj NOD u Safe modu, restartuj komp, pokreni safe mod with networking, updateuj NODa i pokreni skeniranje. Ako ne moze with networking, sto je realno i moguce, preskeniraj starim definicijama ili nosi hard na neku masinu sa apdejtovanim antivirusom pa preskeniraj tamo.

geloso :: 01.11.2007. 01:10 #31830

broj poruka: 584

ERD Commander 2005 sluzi za te stvari...
To bi te spasilo muka ako mozes da ga nabavis

MaliAbner Re: :: 01.11.2007. 12:48 #31860

broj poruka: 7769
Ha decko je popio istu foru ko ja pre nekog vremena, logON i odmah zatim logOFF sistema, meni je to uradio Spysweaper ali nije fino optuziti nekoga ko nije kriv, sa neta sam zakacio nekog `macora` i to je to.
Kao sto kaze GELOSO tu pomaze samo nesto sto ti omogucava da pre podizanja samog OS-a popravis greske u userima, ako znas znas ako ne reinstal.

Meni se to desilo pored Nod32, samo ne znam kakav je ovaj novi sa pocetnim brojem 3.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: ERD Commander 2005 sluzi za te stvari..
:: To bi te spasilo muka ako mozes da ga nabavi
mismi77 Re 01.11.2007. 14:39 #31866

broj poruka: 105

:: Ha decko je popio istu foru ko ja pre nekog vremena, logON i odmah zatim logOFF sistema, meni je to uradio Spysweaper ali nije fino optuziti nekoga ko nije kriv, sa neta sam zakacio nekog `macora` i to je to
:: Kao sto kaze GELOSO tu pomaze samo nesto sto ti omogucava da pre podizanja samog OS-a popravis greske u userima, ako znas znas ako ne reinstal
:: Meni se to desilo pored Nod32, samo ne znam kakav je ovaj novi sa pocetnim brojem 3
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
:: ::
:: :: ERD Commander 2005 sluzi za te stvari..
:: :: To bi te spasilo muka ako mozes da ga nabavi
:: :: Novi NOD32 je beta verzija, shit je jos uvek...
shkomi parazit 01.11.2007. 21:56 #31927

Skinut sa p2p KIS 7, sa parazitom nekim koji gasi komp, nisam uspeo da se izborim, vec je pao reinstal.Iznenadio sam se da ga ne vidi azuriran nod32, a hard je prikacen na drugi komp.

hvala svima

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs