Imam jedno pitanje , interesuje me da mi preporucite neki lagan program za izradu sajta , ne mora to biti nista ultra profesionlano , znaci nesto osnovno da pokusam da napravim jedan sajt tipa portala za moj grad , na kome cu da kazim vesti , obavestenja , oglase bla bla bla ,,,,
Program da bude sto jednostavniji jer sam pocetnik i da bude besplatan ili ako ima na torentima :)
Medjutim ako nemas para za testiranje gore navedenog, ili ako jednostavno oces da vidis kako bi to funkcionisalo pre nego sto zakupis domain i hosting, probaj sa Blogger-om(.blogspot) Google-ov servis, skini neki Template, ima ih na netu koliko hoces, pa vidi kako to funkcionise, cisto da skapiras osnove, posto i WordPress (kao i ostale CMS platforme) vrlo slicno funkcionisu.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.