Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Google Chrome problem
STRANA 1 OD 1
borac27 Google Chrome problem 07.02.2016. 22:12 T62916

status: user
broj poruka: 96

Pozdrav svima

- Hteo bih jednom poznaniku da na desktop postavim 7 short-cut ova Google Chroma ili nekog drugog browse-ra ali tako da svaki od njih otvori drugaciju pocetnu stranicu kao home page.

- Probao sam sa podesavanjima home pagea ali mi nije uspelo tj. svaki put kad kliknem na bilo koji shortcut otvara mi jednu istu stranicu kao home page

- Stvar je u tome sto je moj poznanik stariji covek,slabo se razume u racunare,tako da mu je ovako najjednostavnije...on posecuje redovno 7 sajtova,i svaka ikonica browsera treba da mu otvori drugi sajt

Hvala unapred svima na odgovorima

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KranG88 Speed dial 07.02.2016. 22:27 #613619

broj poruka: 10
Ja bih taj problem rešio koristeći speed dial. Mislim da je to najelegantnije rešenje. https://goo.gl/ih1Tp

Dragg re 07.02.2016. 22:31 #613620

broj poruka: 2270
Imaš više opcija, npr. da napraviš prečicu sa komandom na potrebnu stranu kao ovde - http://bit.ly/1nWCWmo . Druga je mogućnost da umesto prečica na chrome izbaciš hiper link na desktop. Znači, desni taster, new/shortcut/ i upišeš hiperlink koji te zanima.

subzero88 re 07.02.2016. 22:35 #613622

broj poruka: 179
Napravi 7 korisnika u Chromu i otvori stranice pojedinacno za svakog korisnika po jednu i namesti u opcijama da nastavi gde je zapoceo browsing.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
FX-6300/Asus M5A97 LE R2.0/16GB DDR3-1866/Gigabyte Geforce GTX 950 OC 2GB/Benq G2220HD+LG 42ld45

Dragg Re: re 07.02.2016. 22:52 #613624

broj poruka: 2270
:: Napravi 7 korisnika u Chromu i otvori stranice pojedinacno za svakog korisnika po jednu i namesti u opcijama da nastavi gde je zapoceo browsing
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Može i to ali kad već ima 7 usera onda može da ima različite home stranice za svakog usera. Ili ta fora da zapamti sve tabove i onda otvori 7 tabova u jednom prozoru browsera. Mada mi je ono gore elegantnije - 7 prečica sa linkovima.
borac27 Resen problem 07.02.2016. 22:53 #613625

broj poruka: 96

Koristio sam new/shortcut...

Hvala svima jos jednom

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs