Acess ti je vrhunska stvar za tako nesto, za to sto tebi treba, treba ti samo osnovno znanje o bazama, kako da povezes, sredis primarne i sekundarne kljuceve i vozi. Za dan ces da pohvatas sta i kako, ako vec ne znas.
Peki imam knjigu za Access nema jedva 120 stranica ako ti treba
31.01.2016. 13:44
status: user broj poruka: 1368
Ja ti poklanja uputstvo tj knjizicu sa faksa za Access (cini mi se 2010 ili raniji) ali bice ti od koristi, imas vezbe itd itd, lak je Access samo treba nerava. A ako ti treba neko za knjigovodstvo, i to mogu da ti sredim i covek ce maksimalno da smanji cenu, na godisnjem nivo bice tipa 12tak soma din (nista se ja tu ne ugradjujem samo pomazem).
A sada jedan OFF
Ja, psihicki obolela osoba, smatrajuci da je S5 Neo unapredjena verzija S5tice a ne znajuci da postoje i S5 plus i S5 kurac i S5 palac, zaletim se u Telenor i uzmem fon. 40000 na 6 rata, ugovorna obaveza dve godine. To govno nema ni Infrared senzor (znaci ne mogu da ugasim TV njime ili upalim) i nema jebeni fingerprint scanner koji inace ni ne gotivim... Telefon je NEOTPAKOVAN, nijedan stiker nije skinut sa njega, jel mogu u Telenrou da se vadim na ludilo i da im ga vratim i oni meni skinu ugovornu obavefzu od 24 meseca, jer zbog bezobrazluka planiram da im ne placam vise racune jer su teske picke i prodane duse. Kad vidis nekog neuracunljivog sta mu koj kurac dajes telefon bre, zoves obezbednje i kraj jbt a ne tu... mogao sam S6 EDGE PLUS tako da uzmem i sta onda? da mi uteruju dugove, gase broj, drkaju kurac... ma jebem ih usta (izvinjavam se na vulgarnosti). Ajde pomozite sta i kako, imam advokata fenomenalnog jebace ih usta, ako zatreba naravno, samo ocu da im vratim neotvorenu kutiju i oni da raskinu ugovornu obavefzu i to e to
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Surea.tokom dana, knjiga je nema.120 strana, nije bas ni laka za.skapiranje alimsve.umsbemu pomocice.. zovem te.sa.063555xxx da.ne ostavljam br ovde I da, ako vam.trebs nekonda pere prozore i usisava prasinu tu sam `) `) :)
:: :: :: Za oprostaj i sve sto si usrao. Kazi mi kada da ocekujem poziv od tebe na moj 061 broj da odem i upalim telefon pa da me pozoves za dogovo ::
Alo bre tamo kakav note kakav neo kakav blackberry, ja sam hteo da ti dam knjigu tj. udzbenik iz accessa i da ti preporucim knjigovodstveni program.
S5 Neo ide danas popodne u TELENOR i ne vraca se vise a ja sa istim raskidam ugovor i otvaram account u vipu. Kod njih makar na Dorcolu ne oada sa 3G na EDGE cim malo prosetas po kraju.
Jebao ih Danski Telenor i Ove Fredheim! Mogli su makar Srbina da stave a ne danskog pedera da budeo direktor Telenora u Srbiji.
E MOJ KARIĆU, JESI BIO LOPOV AL JE ZATO MOBTEL BIO FIRMURINA! OVO.DANAS JE PRODAVNICA TELEFONA.
:: :: Ma ne zanima me s5 neo, plastika mrs od mene :: :: Nesto prebijali pa sam sada sa note edge i blackberry z3 :: :: Glupo je vracati se unazad : :: ::
A nije hitno uopste, tek je faza selidba, montaza stolova, pulta itd
Pa vidi, nista to ne mora da bude perverzija sad neka, eto da bude prosto za unos svega sto treba i da taj istampani revers lici na nesto.
Aj ovako po stavkama -Redni broj, sifra kako god -Ime prezime -Proizvodjac i model -Imei serijski broj -Opis kvara -Napomena -Uz uredjaj dosao kabl, mem.kart,futrola,sim kartica -Pin kod, lok kod, patern
I tako jos po nesto
Ali orijentaciono...
Ajde na pm se cujemo da ne smaramo ljude. Saljem ti mejl
Modul 5 od ECDL-a koji ja imam je stampan davne 2005.-te i sve je pod Windowsom XP, znaci neki Office 2000 bi bio u pitanju tako da ne znam kako ces da primenis to `znanje` na Office 2003, 2007, 2010, 2013 i ovaj najnoviji 2015.
Uvod u baze podataka (knjiga od fazon 400 strana) mi je ko zna jebeno gde i ne bi ti mnogo pomogloa, to je teoretisanje tipa `jednom bese jedan covek i uze da slaze slova Q, zatim W, zatim E, i posle 25 godina osnuje Microsoft, napravi program poznat kao Access i ode sve u majcinu`.
Zvacu te kad malo odmorim jer nocas nisam mnogo spavao pa ti donosim ovaj Modul 5 ECDL-a, sasvim dovoljno da naucis da radis sa Accessom sta ti je volja. Cena 0,00 RSD. A ako me uhvate u prevozu bez karte - reci cu im da nisam iz Beograda nego sa Durmitora i da se Bogomi prvi put vozim u vako cudo tehnike i tehnologije zvano tramvaj. Jos ako je spanac, pa to ima da bude svrHshavanje.
Uzivaj perotekse i ne budi zlopaNtilo.
P.S. Rekao sam vipu da sam `uprljao` jedan imei tj par njih saljuci ljudima po 1000 i kusur poruka u cugu, lik me gleda u fazonu `Da, pa?` Znaci da nisam jedini :D Pozz
:: :: :: Jos neke stvake i svasta nesto : :: :: Ajde pisem na mejl :: :: Hvala svim ::
Re: Peki imam knjigu za Access nema jedva 120 stranica ako ti treba
03.02.2016. 13:58
status: user broj poruka: 4878
Ponesi ti macolu jednu tamo, cuo sam da imaju LCD televizore u poslovnici...
:: :: A sada jedan OF :: :: Ja, psihicki obolela osoba, smatrajuci da je S5 Neo unapredjena verzija S5tice a ne znajuci da postoje i S5 plus i S5 kurac i S5 palac, zaletim se u Telenor i uzmem fon. 40000 na 6 rata, ugovorna obaveza dve godine. To govno nema ni Infrared senzor (znaci ne mogu da ugasim TV njime ili upalim) i nema jebeni fingerprint scanner koji inace ni ne gotivim... Telefon je NEOTPAKOVAN, nijedan stiker nije skinut sa njega, jel mogu u Telenrou da se vadim na ludilo i da im ga vratim i oni meni skinu ugovornu obavefzu od 24 meseca, jer zbog bezobrazluka planiram da im ne placam vise racune jer su teske picke i prodane duse. Kad vidis nekog neuracunljivog sta mu koj kurac dajes telefon bre, zoves obezbednje i kraj jbt a ne tu... mogao sam S6 EDGE PLUS tako da uzmem i sta onda? da mi uteruju dugove, gase broj, drkaju kurac... ma jebem ih usta (izvinjavam se na vulgarnosti). Ajde pomozite sta i kako, imam advokata fenomenalnog jebace ih usta, ako zatreba naravno, samo ocu da im vratim neotvorenu kutiju i oni da raskinu ugovornu obavefzu i to e to :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka :: ::
Re: Re: Peki imam knjigu za Access nema jedva 120 stranica ako ti treba
03.02.2016. 21:49
status: user broj poruka: 1368
Zaebo si se kolega, moja specijalnost su iskljucivo CRT monitori i CRT televizori, zatim obicne i CCFL sijalice kao i neonke. Sve sto u sebi ima vakuum ili gas. Prosto me lozi zvuk tih eksplozija. A sta se cuje kad razbijes macolom LCD TV? Verovatno ovo: https://www.youtube.com/watch?v=lvehkzy5W88. Vidim da te ovakve budalastine impresioniraju, sto ukazije da imas neki F60.nesto. Elem, evo ti jedan gotivan klip ako gotivis voznju autom, nisam sarkastican i ironican, prosto klip je neponovljiv, a ima i neonki u njemu, prateca muzika je Gataka vs Sesto Sento - KTM https://www.youtube.com/watch?v=K21tOl5N5ko. Uzivaj miki.
:: :: Ponesi ti macolu jednu tamo, cuo sam da imaju LCD televizore u poslovnici.. ::
Pa jel sam ja brate mili prvi poceo? Sta me koj kur... podYebava kada za razliku od prethodnih 99 ovog 100.-tog puta pokusavam da ti pomognem tako sto cu ti dati tu knjigu, gde god kazes, samo da zavrsim nesto danas oko novog TVa koji se nesto proserava, moze veceras moze sutra u toku dana. Koje bre lomljenje LCD televizora, sta coveku pada na pamet jbt, ej alo, ovaj forum je pun sto puta ludjih od mene, ja makar umem da persiram, koliko toliko vladam PRAVOPISOM za razliku od dobrane vecine... Uzas Bozji majke mi... Necu da imenujem, ali ja ne znam kako bih se pojavio S. na oci posle svega i svih onih sms bombi, verovatno bih morao da spustim ruke uz telo i da ga pustim da mi opali jedno 10 shamara jer covek se trudi da zaradi za leba popravljajuci svakakve aparate jeftino i povoljno, a ja nasao da se gubim tu sa nekim sms bomberima... Sto ih ne saljem nekom mudonji sa dorcola? Odg: zato sto sam cava obicna. Bio i ostao. Ali sa ovakvim cavuljinama kao sto je ovaj sto kaze da odnesem macolu u servis, tako bi se rado pobio pa makar izasao iz fajta krvavog nosa i lica i bez face. Jer znam da tastatura kriminalci uzivo podviju rep.
I Peki nije vise 988 za informacije nego 11811, a ako te zanima neciji fiksni broj imas sajt 11811.rs i tamo odaberes tipa prezime naravno sa Š Ć Ž, neku ulicu, grad ili naselje i to je to. Naravno ako cava nije isla u telekom da se sakrije od pretrage.
Zovem te za knjigu samo da odradim factory reset TVa preko onih kodova, samo tako me tripuje da nije crkao LAN na njemu a nadam se da nije, jer ako jeste - to ce biti presedan.
:: :: :: Da se svaka tema usere sa satanistickim obredima i ludackim ispovestima i zajebancijama :: :: Ja cu poceti da zovem 988 za nedoumice, cisto da zaobidjem ovakve stvari ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.