Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Al me krenulo danas
STRANA 1 OD 1
dbqp Al me krenulo danas 27.01.2016. 23:07 T62858

status: user
broj poruka: 1368
Kao sto rekoh, GROM UDARI NA SVETOGA SAVU, USRED ZIME KAD MU VREME NIJE...

Eh da ovaj klasicni prevarant moze da mi sredi jedno 20 dana o njegovom trosku u Juznoafrickoj Republici (taman ponesem i ovaj kevin Samsung GT-I9300I sa XFE romom za J.A.R. i crnim punjacem sa sve crnim kablom), al jbg, puste zelje, pusti snovi... A tamo je koliko mi se cini sada je valjda LETO :D

Evo i printscreena (nisam smeo ceo prozor da ``uhvatim`` FSViewerom da neki tamo pametnjakovici ne bi pametovali previse (mislim na mog Pericu lepotana): http://goo.gl/d5Fh4F

EDIT: Steta sto SBB ne daje besplatne minute ka J.A.R. da se ovom Moritz-u nacestitam nove godine (pre citanja ovog EDIT-a pogledati prilozeni link)

Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Aj budi sad pametan pa ne pozovi ovaj +27 27.01.2016. 23:15 #612827

broj poruka: 1368
Cek da pojurim temu s pocetka decembra 2012. koja je rasirena svuda po svim forumima zivim http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=50522&forid=21&katid=5

Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka

duqp Meher 27.01.2016. 23:42 #612830

broj poruka: 3466

Baba. Drugi Hristov dolazak.

Boze sacuvaj i sakloni.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs