Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
D3 GO Inostranstvo?
STRANA 1 OD 1
SkyFire D3 GO Inostranstvo? 22.01.2016. 23:55 T62830

status: user
broj poruka: 18472
Posto uskoro putujem u inostranstvo da li je neko imao iskustva da li D3GO funkcionise van nase zemlje?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 23.01.2016. 07:16 #612400

broj poruka: 4264
2014 i 2015 radio bez problema iz pretraživača. Čujem komentare da je potrebno da se koristi naša IP adresa od SBB-a, po mogućnosti tvoja.
Mada, kažem ja ni jednom do sada nisam imao problema, samo je potrebno da obrišeš 3 uređjaja koja si koristio na SBB nalogu i sačekaš 24h da bi koristio ponovo novi uređaj(navodno, jer ja nisam imao to ograničenje - koristim na laptopu, kompu i na telefonu ovdje, a napolju obično na nekom kompu u hotelu ili na brodu, kakav god imam uređaj). Samo provjeri da li koristi identičnu adresu koji i ti koristiš. Ja provjerim preko speed net koju IP adresu registruje i to mi je dovoljno za SBB. Ono što znam sigurno jeste da radi u Italiji, Grčkoj i Turskoj, kao i Austriji i Njemačkoj. U Francuskoj ne radi, kao i u Portugalu, ali to je problem sa davaocem internet usluge, pa je najbolje prvo da provjeriš tamo gdje ideš.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

Kunta re 23.01.2016. 09:09 #612404

broj poruka: 40
Meni u Grckoj prosle godine nije htelo da radi ali pretpostavljam da je to zato sto je hotel ogranicavao pristup a i brzina je bila ocajna...

Inace moze samo jedan uredjaj da se obrise mesecno.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 23.01.2016. 09:26 #612408

broj poruka: 3529
Sta je Sky pratis neku spansku seriju sa pinka pa da ne propustis, ili mozda grand emisiju ? A? Deder gukni!

i7 6700K + Noctua NH-D14
GTX980ti Gigabyte G1
MSI Z170A Krait Gaming
Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage
Dell U2515H + LG D2343 3D
SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
Creative X-Fi Titanium + Z-55

SkyFire ... 23.01.2016. 10:49 #612411

Ma nosim tablet pa da ponekad pogledam nesto, dobro dodje. Pogotovu kad putujem mada u avionu imas uvek neki film. Ono sto sam proverio, radi preko drugog provajdera ali za inostranstvo ne znam jos.

-ShonE- Re: ... 23.01.2016. 11:47 #612416

broj poruka: 3529
Ja stvarno ne znam ko jos na putovanju gleda televiziju i kanale, pa zar ti nije bolje da napakujes neke serije i filmove i cao, nema zezanja sa netom, gledas konkretne stvari i uzivas. .)

i7 6700K + Noctua NH-D14
GTX980ti Gigabyte G1
MSI Z170A Krait Gaming
Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage
Dell U2515H + LG D2343 3D
SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
Creative X-Fi Titanium + Z-55

:: Ma nosim tablet pa da ponekad pogledam nesto, dobro dodje. Pogotovu kad putujem mada u avionu imas uvek neki film. Ono sto sam proverio, radi preko drugog provajdera ali za inostranstvo ne znam jos
::
tosas mreža je mreža 23.01.2016. 12:23 #612418

broj poruka: 304
Odnosno internet je internet pa kako ti radi kod nas kad nisi na SBB mreži tako će raditi i u inostranstvu.
Ne rade svi kanali,odnosno vrlo mali broj radi kad nisi na SBB mreži. Koliko se sećam to je RTS,B92... nekih desetak kanala ja mislim.

xenox Pa ako je samo deset kanala 23.01.2016. 13:28 #612423

broj poruka: 1400
Moze da proba i orionov kao demo. Ima vise od deset kanala.
E, sad je samo pitanje dokle ce oni to da pustaju kao demo.

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

SkyFire Mislio sam da se podrazumeva da sam.. 23.01.2016. 13:52 #612424

Na SBB mrezi. D3 GO imam u okviru paketa.

@Shone

Ne znam ali mene to recimo zabavlja da pogledam neku emisiju kada sam negde, kad cekam neki sastanak i sl. Discovery, Animal Planet i sl. Takodje i ostali kanali sa serijama i filmovima. Iskreno ako vec imam takvu opciju zasto da je ne iskoristim. Bar ja tako to posmatram.

A ne praktikujem da budzim na tablet toliko stvari. Jeste da ima 128 GB ali ipak i to se brzo popuni a vec sam sad pola iskoristio.

tosas Re: Mislio sam da se podrazumeva da sam.. 24.01.2016. 00:39 #612475

broj poruka: 304
Nismo se razumeli. Znam da si na SBB mrezi(tako si i dobio username i password za korišćenje D3GO).
Mislio sam na korišćenje usluge kad nisi na SBB internet mreži,znači kod nekog drugog provajdera za internet kod nas ili u inostranstvu. U tom slučaju ti D3GO(odnosno SBB) ne omogućava gledanje svih kanala već samo nekih. Samo kad si vezan na njihov net(može i UniFi) možeš da gledaš sve kanale koji su ti u paketu.
A stoji i ovo što kaže xenox za Orion,samo dokle će da traje videćemo...

:: Na SBB mrezi. D3 GO imam u okviru paketa
:: @Shon
:: Ne znam ali mene to recimo zabavlja da pogledam neku emisiju kada sam negde, kad cekam neki sastanak i sl. Discovery, Animal Planet i sl. Takodje i ostali kanali sa serijama i filmovima. Iskreno ako vec imam takvu opciju zasto da je ne iskoristim. Bar ja tako to posmatram
:: A ne praktikujem da budzim na tablet toliko stvari. Jeste da ima 128 GB ali ipak i to se brzo popuni a vec sam sad pola iskoristio
moondoggie radi u austriji, ali 24.01.2016. 10:26 #612497

broj poruka: 111
ne svi kanali, vecina kanala kaze da je nedostupna VAN sbb mreze.
ono sto mogu da gledam me takodje ne zanima apsolutno :P

MaliAbner Re: radi u austriji, ali 25.01.2016. 08:48 #612595

broj poruka: 7769
Pa to isto je i kad se na D3GO kacis preko nekog drugog domaceg provajdera interneta sem SBB-a...

Inace koliko sam ja shvatio pricu oko D3GO ti bi preko tableta koji je cini mi se 3G mogao da gledas sve kanale samo sto moras da ga mustras... da li bese prvo pokrenes aplikaciju pa tek onda pustis WiFi i/ili 3G...

Buduci da ides preko 3G je neisplativ preostaje ti zezanje sa WiFi... i to ti je to...

Koliko sam ja shvatio da bi se SBB gledao preko mora da se ima D3i... taj ima sve kanale na koje si se pretplatio gde god da se nalazis uz ogranicenje da net za HD ipak mora da ima pristojnu brzinu...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: ne svi kanali, vecina kanala kaze da je nedostupna VAN sbb mreze.
:: ono sto mogu da gledam me takodje ne zanima apsolutno :
aco Orion TV 25.01.2016. 10:56 #612606

broj poruka: 2788
Ako t je baš stalo da gledaš naše kanale, instaliraj Orion TV ima je na Androidu, ne znam za iOS. Za sada je besplatno, rade svi kanali bilo gde u svetu. Probao u Austriji, Francuskoj i Španiji) i da, radi samo preko wifi-ja.

nemanja21 re 26.01.2016. 09:29 #612662

broj poruka: 1227
Imas u opcijama i da omogucis preko mobilnog neta.

moondoggie Re: Re: radi u austriji, ali 26.01.2016. 19:02 #612698

broj poruka: 111
d3i ? hmm, no idea o cemu se prica, ali pogledacu. Iskreno zanimaju me 2 kanala samo, 24kitchen i fox life :P

edit #1
Da biste koristili D3i televiziju, potrebna vam je internet konekcija od bilo kog internet servis provajdera na teritoriji Republike Srbije.

:: Pa to isto je i kad se na D3GO kacis preko nekog drugog domaceg provajdera interneta sem SBB-a..
:: Inace koliko sam ja shvatio pricu oko D3GO ti bi preko tableta koji je cini mi se 3G mogao da gledas sve kanale samo sto moras da ga mustras... da li bese prvo pokrenes aplikaciju pa tek onda pustis WiFi i/ili 3G..
:: Buduci da ides preko 3G je neisplativ preostaje ti zezanje sa WiFi... i to ti je to..
:: Koliko sam ja shvatio da bi se SBB gledao preko mora da se ima D3i... taj ima sve kanale na koje si se pretplatio gde god da se nalazis uz ogranicenje da net za HD ipak mora da ima pristojnu brzinu..
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: ne svi kanali, vecina kanala kaze da je nedostupna VAN sbb mreze.
:: :: ono sto mogu da gledam me takodje ne zanima apsolutno :
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs