Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Srecan korisnik SBB Interneta .
STRANA 1 OD 1
f0rever Srecan korisnik SBB Interneta . 23.12.2015. 11:45 T62673

status: user
broj poruka: 3821
Navodno riknuo je u celoj srbiji, evo vec 2-3h.

Vec placu po SBB forumu, poceo i ja.

Radi li vama? Paradoksno pitanje, al` SBB je to...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djboki sada radi 23.12.2015. 12:06 #610221

broj poruka: 96
nije radio od 05 do 11,30 h

f0rever Sreca sreca radost 23.12.2015. 12:21 #610222

Proradio.

f0rever Sreca sreca radost 23.12.2015. 12:21 #610223

Proradio.

gang1978 Jedna rec: 23.12.2015. 12:50 #610226

broj poruka: 1661

GOVNA !!!
veljco i sta sad? 23.12.2015. 14:22 #610233

broj poruka: 84
Istekao mi sbb ugovor. Trio mix gold...Da produzim ne nude nista specijalno, da raskinem gde cu i sta cu?

Dexter013 Ok 23.12.2015. 15:31 #610235

broj poruka: 17093
Ja ga imam godinama a ovo je meni prvi put da net ne radi duze od sat vremena,
a cak i ti kratki prekidi od pola sata se desavaju jednom u dva meseca. Takvo je moje iskustvo.

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Ok 23.12.2015. 16:48 #610237

broj poruka: 19002
Ljudi su nezahvalni i preteruju, das im najbrzi internet za male pare i cim se desi ovako nesto, odmah pljuju najstrasnije, kao da je ne znam sta.

Njihov sam korisnik od pre 4 meseca, prva 3 ukupno sam platio 3din, dalje placam 2300din, potpisao sam ugovor za Silver paket koji je 25mb, a dobio sam zapravo mnogo vise, internet KIDA kako radi, kao i download, ja sam apsolutno prezadovoljan. S druge strane, ako postoji neki problem, ja pozovem, i uvek, ali uvek mi izadju u susret u najkracem mogucem roku, bez ikakvog moljakanja, dodatnih pitanja, odmah resavaju, pristupaju problemu, nisam to doziveo ni sa jednim provajderom za internet, uvek me to odusevi. Nikad mi nece biti jasno zasto ostali korisnici (koje znam) se zale na njih, nesto tu postoji ocigledno, ali ovaj nestanak evo prvi put do sada, ali zato ako zakasnis sa uplatom, niko ti nista ne kaze, ne iskljucuje internet, ne sece zicu, sto je mene uvek strasno nerviralo, npr. kada ne platis u petak, a oni ti u subotu oko 15h prekinu internet. Em sam placao skuplje slab internet, em su me maltretirali, kao i za odjavu, ma niko nije tako profesionalan kao sbb, realno su jaki, krstio sam se kada sam cuo koje plate daju zaposlenima.

:: Ja ga imam godinama a ovo je meni prvi put da net ne radi duze od sat vremena,
:: a cak i ti kratki prekidi od pola sata se desavaju jednom u dva meseca. Takvo je moje iskustvo
::
:: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
:: GPU:GTX 970 Gigabyte G
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650
:: Keyboard: Natec RX2
:: Mouse:Mx 518+v7 blood
:: Screen: ViewSonic 27
luja-88 Re: Re: Ok 23.12.2015. 18:03 #610249

broj poruka: 1637
Najbolji su dok radi, a sta onda kada prestane?
Problem potpunog nestanka interneta je najlaksi za resavanje, ali sta raditi kada postoji problem sa kvalitetom servisa?!
Brzo su ti resavali probleme zato sto, na tvoju srecu, verovatno nikada nisi imao ozbiljan problem.
Veoma cesto su bezobrazni i ne resavaju nista kada je u pitanju neki veci problem, a narocito kada su u pitanju privatni korisnici koji zive u kucama - u zgradama je malcice bolja situacija zbog veceg broja korisnika, ali ni to nije pravilo. Cak i u toku vidnog desavanja problema sa kvalitetom servisa koji pruzaju, posalju ekipu koja, navodno, izvrsi neka merenja i nakon toga samo kaze da je sve u redu (a internet puca dok D3 radi besprekorno, ili obrnuto, npr. - `serviseri` na lokaciji to i vide ali se prave ludi - nigde logike, a ne znaju sta je pa ti u oci govore da je sve ok, dok ti stvarno vidis da nije)... ovo je samo jedna od mnogobrojnih losih scena koje sam doziveo sa SBB-om.

A, daleko od toga da su ljudi nezahvalni, jer oni ne placaju koriscenje interneta (Internet je `besplatan`, da se tako izrazim), vec placaju podrsku za pruzanje tih internet/telekom usluga. SBB i drugi provajderi su sami sebi stavili cenu, nismo im je mi nalepili na celo, pa neka se adekvatno i ponasaju...

Uostalom, 4 meseca koriscenja definitivno nije dovoljno da komentarises, osim ukoliko ranije nisi imao licnog iskustva sa njima.

Npr. ja sam 3 god. koristio PTT ADSL i nijednom nisam imao problem sa njima. Da li to znaci je PTT najbolji ISP ikada? paa, mozda za mene... ali verovatno ne, posto nisam jedini u Srbiji koji je (bio) korisnik njihovih usluga.

::Ljudi su nezahvalni i preteruju, das im najbrzi internet za male pare i cim se desi ovako nesto, odmah pljuju najstrasnije, kao da je ne znam sta.
:: Njihov sam korisnik od pre 4 meseca, prva 3 ukupno sam platio 3din, dalje placam 2300din, potpisao sam ugovor za Silver paket koji je 25mb, a dobio sam zapravo mnogo vise, internet KIDA kako radi, kao i download, ja sam apsolutno prezadovoljan. S druge strane, ako postoji neki problem, ja pozovem, i uvek, ali uvek mi izadju u susret u najkracem mogucem roku, bez ikakvog moljakanja, dodatnih pitanja, odmah resavaju, pristupaju problemu, nisam to doziveo ni sa jednim provajderom za internet, uvek me to odusevi. Nikad mi nece biti jasno zasto ostali korisnici (koje znam) se zale na njih, nesto tu postoji ocigledno, ali ovaj nestanak evo prvi put do sada, ali zato ako zakasnis sa uplatom, niko ti nista ne kaze, ne iskljucuje internet, ne sece zicu, sto je mene uvek strasno nerviralo, npr. kada ne platis u petak, a oni ti u subotu oko 15h prekinu internet. Em sam placao skuplje slab internet, em su me maltretirali, kao i za odjavu, ma niko nije tako profesionalan kao sbb, realno su jaki, krstio sam se kada sam cuo koje plate daju zaposlenima
:: :: Ja ga imam godinama a ovo je meni prvi put da net ne radi duze od sat vremena,
:: :: a cak i ti kratki prekidi od pola sata se desavaju jednom u dva meseca. Takvo je moje iskustvo
:: ::
:: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
:: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G
:: :: Ram:10 Gb Kingsto
:: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g
:: :: MBO:Asus M5A9
:: :: Case:Storm Enforce
:: :: PSU:Chieftec 650
:: :: Keyboard: Natec RX2
:: :: Mouse:Mx 518+v7 blood
:: :: Screen: ViewSonic 27
goran27 re: ZADOVOLJAN 23.12.2015. 18:10 #610253

broj poruka: 372
Slazem se sa imarkovicem,korisnik sam SBB vec cetiri godine i stvarno nemam losih iskustava,izlazili su mi svaki put u susret..mislim da je telekom mnogoooo losija varijanta i po pitanju usluga i po pitanju podrske.Jos jednom od mene sve pohvale za SBB....

micika988 Re: Re: Ok 23.12.2015. 20:15 #610262

broj poruka: 2055
to za plate si u potpunosti u pravu, gomila servisera po bg radnjicama mogu samo da mastaju o njima

krajnji korisnik je uvek bio i ostao razmazeno deriste kome kako god da izadjes u susret ce naci dlaku u jajetu, stoga, kada zazivi apsolutni monopol na trzistu ka cemu se ide punom parom, ima da gutaju sta god im se servira, jer alternative nece biti...

`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`

:: Ljudi su nezahvalni i preteruju, das im najbrzi internet za male pare i cim se desi ovako nesto, odmah pljuju najstrasnije, kao da je ne znam sta.
:: krstio sam se kada sam cuo koje plate daju zaposlenima.
pajsgudgud Ma mi u Srbiji razmaženi... 23.12.2015. 20:48 #610271

broj poruka: 3742
odma plujemo i spominjemo redom do sedmog kolena...svi su govna jer nam uzimaju pare...eeee kad se setim provajder Virgin u Londonu pa puko net na dva dan...mislite da je neko rekao ee govnari. Ne, ćute i čekaju uz obrazloženje eto desi se. Imaju razumevanja.

Da ne spominjem da se kod njih 90% plaćanja obavlja preko neta...pa i kupovina autobuskih karata. Jedino se ne hrane preko neta.

support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.

VMARC Re: Ma mi u Srbiji razmaženi... 23.12.2015. 20:54 #610273

broj poruka: 9422
Ja sam čuo da imau neke frižidere sto sami poručuju `ranu preko tog inter neta.
A možeš i da poručis gotovu `ranu preko tog inter neta i oni ti donesu spremljenu na vrata.

El Capitan

:: Da ne spominjem da se kod njih 90% plaćanja obavlja preko neta...pa i kupovina autobuskih karata. Jedino se ne hrane preko neta.
:: support normalit
:: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
pajsgudgud Re: Re: Ma mi u Srbiji razmaženi... 23.12.2015. 22:04 #610276

broj poruka: 3742
To je u domenu naučne fantastike!!! Kao i cene hrane, goriva, prevoza u odnosu na platu .)
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.

:: Ja sam čuo da imau neke frižidere sto sami poručuju `ranu preko tog inter neta
:: A možeš i da poručis gotovu `ranu preko tog inter neta i oni ti donesu spremljenu na vrata
:: El Capita
:: :: Da ne spominjem da se kod njih 90% plaćanja obavlja preko neta...pa i kupovina autobuskih karata. Jedino se ne hrane preko neta.
:: :: support normalit
:: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
Adzem ... 24.12.2015. 00:47 #610297

broj poruka: 3797
Jel znate ko je kompetentan da prica o SBB-u?? Samo onaj ko je je promenio vise lokacija u jednom gradu, kao sto sam ja u BG. Pa da pocnemo, Jerkovic, Kumudraz, Dusanovac, Vitanovacka, Dorcol, Cvijiceva, Karaburma, Bogoslovija, Visnjica, Mladenovac. To su sve mesta gde sam ja ziveo i pogadjajte gde mi je samo SBB radio kako treba?! Znaci samo na tom jebenom mestu ja nisam imao problem sa SBB, tu mislim na ping, krace prekide, duze prekide, manji dow. ili upl. itd...

Jebena Visnjica, samo tu i nigde vise. Tu je sve radilo kao sat, jer su tu seljacima uveli SBB i niko to nije hteo da prihvati, bukvalno 20 kuca imalo internet u celoj Visnjici i centrala nije bila opterecena. Ovo ostalo nije za komentarisanje uopste, tako da niko nema prava nista da prica o njima, osim ljudi koji su se seljakali kao ja.
gang1978 SBB korisnici ramazeni, internet za sitne pare ? 24.12.2015. 14:40 #610313

Pa znas sta ako si sin ministra onda ti je sica 2700 dinara.Meni koji nemam posao i koji dok sam radio sam imao 22000 dinara je previse.

Inace svuda u okruzenju gde su duplo pa i troduplo vece plate ovakav paket uz mnogo veci upload kosta oko 13-15 evra sto je oko 1500-1800 dinara pa ti si gledaj koja su to djubrad a da ne pricam o upload-u koji je kod nas mizeran.

Druga stvar ja sam korisnik SBB od 2003 godine a kako se oni odnose prema starim korisnicima evo ti primer :

Brzina interneta za ovaj paket koji sam ja koristio i imao ugovor 6.godina uz dva produzetka je sada 30/2 mb/s a ja koji nisam hteo da produzim ugovor treci put zbog cestih prekida signala, radova na mrezi, nestanka struje, kise, snega, vetra i raznih izmisljotina imam i to kobojagi 10/1 mb/s pa cak ni toliko.
Internet dok radi radi dobro ali problem je sto ne zivimo svi u centru Beograda ili pored same centrale SBB.

Ima jos jedna stvar ovaj paket za koji sam imao ugovor podrazumeva koriscenje D3 uredjaja , medjutim meni je taj D3 crko a drugi nisam dobio.
Signal kablovske je jako los, na nekim kanalima ima snega, kojekakvih linija i kao sto neko vec rece pre mene ovi njihovi kad izadju na teren vide da nista ne valja ali te ubedjuju kako je to dobro i normalno kao da smo retardirani pa ne vidimo o cemu se radi.
Svaki put ista prica.Popenju se na tri - cetiri bandere, nesto kao izmere, eventualno promene par nekih razdelnika ili kako se vec zovu i to je kao to - popravljeno...evo potpisi ovde..jos nije ni otisao a ti vidis da nije nista bolje nego sto je bilo.

Ocajni su kao i sve u ovoj zemlji ali posto su jedina kablovska opcija u mom kraju moze im se.
imarkovic Re: SBB korisnici ramazeni, internet za sitne pare ? 24.12.2015. 15:22 #610315

broj poruka: 19002
Tacno je, nije malo 2700din, puno je i 1000 u danasnjoj situaciji, ali to je to, za taj novac imas kablovsku+internet. Ja sam placao ADSL bez ugovora drljavih 1.5mb 1500din. Ne bih da ulazim u druge licne stvari.
Verovatno je rano jos da se bilo sta dovodi u pitanje posle 4 meseca, nadam se da licno necu imati problema sa njima, verujem da necu jer u mojoj okolini nema puno korisnika, a malo blize je Visnjicka banja i tu cela banja ima SBB, to je iz iste mreze gde sam ja, znam barem njih 10-ak da apsolutno nemaju problema, to su sve stambene zgrade i kucice, ne znam, videcemo. Cak i da se masovno ljudi zali u nekom regionu, odnosno naselju, njima je to qrton da prosire infrastrukturu i pojacaju sta god hoce.

:: Pa znas sta ako si sin ministra onda ti je sica 2700 dinara.Meni koji nemam posao i koji dok sam radio sam imao 22000 dinara je previse
:: Inace svuda u okruzenju gde su duplo pa i troduplo vece plate ovakav paket uz mnogo veci upload kosta oko 13-15 evra sto je oko 1500-1800 dinara pa ti si gledaj koja su to djubrad a da ne pricam o upload-u koji je kod nas mizeran
:: Druga stvar ja sam korisnik SBB od 2003 godine a kako se oni odnose prema starim korisnicima evo ti primer
:: Brzina interneta za ovaj paket koji sam ja koristio i imao ugovor 6.godina uz dva produzetka je sada 30/2 mb/s a ja koji nisam hteo da produzim ugovor treci put zbog cestih prekida signala, radova na mrezi, nestanka struje, kise, snega, vetra i raznih izmisljotina imam i to kobojagi 10/1 mb/s pa cak ni toliko
:: Internet dok radi radi dobro ali problem je sto ne zivimo svi u centru Beograda ili pored same centrale SBB
:: Ima jos jedna stvar ovaj paket za koji sam imao ugovor podrazumeva koriscenje D3 uredjaja , medjutim meni je taj D3 crko a drugi nisam dobio
:: Signal kablovske je jako los, na nekim kanalima ima snega, kojekakvih linija i kao sto neko vec rece pre mene ovi njihovi kad izadju na teren vide da nista ne valja ali te ubedjuju kako je to dobro i normalno kao da smo retardirani pa ne vidimo o cemu se radi
:: Svaki put ista prica.Popenju se na tri - cetiri bandere, nesto kao izmere, eventualno promene par nekih razdelnika ili kako se vec zovu i to je kao to - popravljeno...evo potpisi ovde..jos nije ni otisao a ti vidis da nije nista bolje nego sto je bilo
:: Ocajni su kao i sve u ovoj zemlji ali posto su jedina kablovska opcija u mom kraju moze im se
Dexter013 @gang1978 24.12.2015. 15:49 #610318

broj poruka: 17093
Odjavi se od njih onda, imas izbora koliko volis, gomila adsl-a kao i bezicnih provajdera.

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gang1978 Re: @gang1978 24.12.2015. 19:42 #610336

Pa i hteo sam ali ne moze.Duzan sam im za neke racune koje nisam platio zbog toga sto mi je kablovska i internet bio danima ugasen zbog nekih zgrada koje su bile prikljucivane na elektricnu mrezu i svasta nesto.
Bili me iskljucili sa mreze i svasta je tu bilo natezanja na sve strane i na kraju mi ona sto radi tamo kaze u bukvalnom prevodu ne mozes da nemas internet i kablovsku dokle god sve ne isplatis.

Znaci ili moram sve odjednom da platim ili moram i dalje da koruistm tri puta sporiji internet i katastrofalnu kablovsku i da mi i dalje dolaze racuni po 2700 dinara.

Znaci bacicu im bombu jedan dan kad prsnem.I dalje svako malo nestane signal pa dodje posle pola sata pa onda opet, pa onda nestane struje u jednom delu naselja (cik pogodite opet nemam kablovsku), pa onda tamo dodje struja nestane kod mene, znaci nema ni struje a ujedno nema ni kablovske u onom delu gde ima struje...itd

A to koliko puta u nedelji nema struje po 4-5 sati dnevno da i ne pricam.Ne znam sta rade izvoze, kradu ko ce ih znati.Radovi na mrezi nisu sigurno jer celo leto drkaju sa strujom.
Pogotovo ce sad to biti slucaj za docek nove godine kad popale sve svetiljke da Beograd sljasti a nama u prigradskim naseljima pogase struju u 20h uvece 31.12 kao i svake godine unazad dvadeset godina.

Malo sam presiroko otisao ali moram da shvatis kakve sve probleme imam sa jebenim SBB-om.

:: Odjavi se od njih onda, imas izbora koliko volis, gomila adsl-a kao i bezicnih provajdera
:: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
:: GPU:GTX 970 Gigabyte G
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650
:: Keyboard: Natec RX2
:: Mouse:Mx 518+v7 blood
:: Screen: ViewSonic 27
Antimatery Dobro je 24.12.2015. 20:02 #610337

broj poruka: 997
Prekljuce nisam imao net i TV 24h, nedelju dana ranije oko 5 sati, inace za mojih 10 godina koriscenja oko 4 godine sam imao non stop problema sa protokom i pingom. U zadnje godinu mozda dve nesto je stabilnije. Valjda ce nekada preci na optiku a koliko vidim blizu mene je nekih 200m...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs