Ja nzm sta je ovo, na mom racunaru HTML kao da ne radi, ali bukvalno, neke snimke ne pusta, neke na 360p (youtube), flash sam naravno odbacio. Koristim Firefox. Konkrento stoji mi kao da nemam H.264 i MSE & H.264 kad odem sta browser podrzava, dok je za html i webPM sve tu. Situacija ja takva na svim browserima, nikakav reinstall ciscenje nije pomoglo, problem nisam imao na win 8.1 nego kad sam clean install win 10 odradio. Najkrace receno da bih sada bilo sta pustio, moram da koristim flash, na kome dosta stvari ne radi.
vlki prblm s pljrm e j.beš osnovnu školu koja te pustila da prođeš maturu, i pomoć ne bi trebalo da dobiješ jer ovakvim načinom pisanja vređaš... Šta je toiko teško povinovati se osnovnoj gramatici i kulturi pisane reči ?
Kakav smehotres od drzave i obrazovnog sistema, koji je mene pustio da zavrsim sve sto jesam/zavrsavam. To je meni, a i ostalom auditorijumu ovde na IT forumu, najvaznije. A i vama `profesore` recnik nije bas jaca strana. Ako ne racunamo vulgarizam i uvrede.
Nemoj da se ljutis - savatije te je sa pravom opomenuo.
22.12.2015. 21:28
status: user broj poruka: 10998
Popularne skracenice (cija je upotreba uzela maha tokom poslednjih nekoliko godina sirom sveta) su tu zato da ubrzaju komunikaciju ONDA KADA JE TO POTREBNO (online gaming, chat itd.). Nema smisla upotrebljavati ih u ``stacionarnoj`` prepisci kakva se obavlja ovde, na Forumu.
Tema: problem koji te muci je funkcionisanje HTML5 (reprodukcija multimedijskih sadrzaja). Jesi li apdejtovao OS (nedavno se pojavio krupan apdejt)?
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.