Danas sam dobio login informacije za premium user pa me interesuje koji download menager je dobar i kako da podesim da mi skida sa download menagera probao sam sa bitcomet skine 99.9% i dalje nece i nervira me sto moram za svaki part da kucam login informacije Kod orbit download menagera nikako da mi prihvati pasword u Site menageru podesim ali nece da skida vec skine cuveni 5.64kb file sta da napisem za server/path jer hhtp//:www1.rapidshare.com ili nesto drugo
A DA I PREPORUKA DALJE STOJI ZA DOWNLOAD MENAGER NEKI LAKSI ILI BOLJI
U Orbit downloaderu ukucaj path http://rapidshare.com. Posto je on vezan za IE, kao dete za sisu, loguj se na Rapidu i iz Explorera i iz Opere, da bi Rapid postavio `kolacice` (cookies) i sve ce ti raditi bez problema. Ja koristim Operu i Orbit i rade kao sat. rasha
skinuo sam GetRight pro jedva sam uspeo a ga nastelujem cas hoce cas nece sad radi korektno veoma je obiman u podesavanjima da je to strasno jedva sam se snasao ali je veoma dobar Moja iskustva sa Orbit veoma lose nije hteo nikako da krene i nisam ga video da se integrise u operu DAP je svuda ali takodje nisam imao srece sa podesavanjima Jedino je GetRight uspeo da proradi ostacu pri njemu za sada
Jer bi znao neko da mi objasni kako bi se resio jedne dosade instalirao sam neki programcic koji sinhronizuje sat glupost velika i non stop mi izbacuje poruku da se nakacim na njihov site platim za verziju pro kao ima 50 servera e sad bilo gde da kliknem on mi ukljucuje operu i otvara njihovu stranicu. imam od zastite AVG free ceo komplet scenirao ali nista nije nasao
Idi na START pa zatim RUN Ukucaj `msconfig` i udari po ENTER-u
Prebaci se na TAB STARTUP Tu se nalaze svi programi koji se startuju sa Winblowsom !
Pronadji program koji te nervira pa ga iskljuci !
RESTART !
Ista stvar moze da se uradi i sa programom Startup Inspector koji je jako dobar za ove stvari. a mozes da iskoristis i TweakUI koji pored StartUp liste programa daje i niz drugih korisnih podesavanja. Npr sa TweakUI programom mozes da onemogucis AutoPlay diskova koje ubacujes u ROM, to je stvar koja mene ekstremno nervira i posle reinstalacije Win-a prvo to uradim !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.