Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Google Play Music
STRANA 1 OD 1
JovanZ Google Play Music 08.12.2015. 22:51 T62573

status: user
broj poruka: 3008

Ne znam da li je ovo novo ili mi je promaklo,ali konacno je i kod nas moguce zakaciti 50000 pesama na guglov oblak i slusati ih sa bilo kojeg uredjaja, besplatno naravno.

Meni je ovo bas fino leglo.

A unlimited je oko 600 dinara mesecno.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Oblak je stvarcica veoma fluidna - sad je tu, a mozda vec sledeceg trenutka... 08.12.2015. 23:12 #609256

broj poruka: 10998
pufff, like a soap bubble... Nista bez memorije velikog kapaciteta... Ah, daaa - no memory cards for Ajd`fon users... Yeb` ga, predj`te na Android - najnovija generacija telefona podrzava do 200GB SD cards...

JovanZ dobro, to stoji, oblak nije praktican kada si u zabiti bez neta 09.12.2015. 16:02 #609282

broj poruka: 3008
ali eto, meni je ovo leglo super, jer mogu da nosim sve pesme sa sobom, a jednim klikom ili dodirom mogu da ih skinem na uredjaj. A na kraju krajeva, kada je vec dzabe i kada je tako fino integrisano da ne moram da ulozim nikakav dodatni trud osim da kazem aplikaciji da mi sinhronizuje muziku sa Windows Media Player-om, zasto da ne uzivam u prednostima? :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs