Istekao mi je odavno ugovor sa SBB-om, e sad zbog problema sa internetom vise necu da koristim njihov net vec samo kablovsku.Kad sam ih nazvao da im to kazem ova sto se javila mi kaze da ponesem opremu (verovatno misli na modem).
Da li sam duzan da im vratim modem (inace to je onaj stari Atlanta) ?
Bio burazer da vrati i sad ova sto radi tamo pita njega jeste li doneli opremu da razduzite, burazer kaze jesam doneo sam modem i kabal i ona kao ok...kuca tamo nesto za kompom i u jednom trenutku kaze pa vama je istekao ugovor (dobro jutro Kolumbo :xd) jos 2011, opremu ne morate da vratite a i ovo je stari modem koji oni vise ne koriste .
Eto ti to ti je Srbija :D
Jedan prica mora sve da se vrati, drugi kaze mora ili ce ti sve naplatimo, treci kaze ne mora uopste,..itd
:: :: Ne, znam da vole da oderu. Glodari. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.