Moze na bilo kom netu, ali samo mali broj kanala. Sve ih vidiš ali možeš da gledaš mali broj. Probao sam sa vise platformi i u zemlji i u inosstranstvu i radi. Nema otključavanja portova niti bilo čega. Jedino mislim da može samo IE na Windowsu.. To što se tebi dešava mi je nelogično... Mada sam poslednji put probao pre više od mesec dana.
Probao sam na svim browserima, i nigde nece... Proradi kad se nakacim na UniFi, ali na sajtu pise da moze na bilo kom internetu.
:: Moze na bilo kom netu, ali samo mali broj kanala. Sve ih vidiš ali možeš da gledaš mali broj. :: Probao sam sa vise platformi i u zemlji i u inosstranstvu i radi. Nema otključavanja portova niti bilo čega :: Jedino mislim da može samo IE na Windowsu.. :: To što se tebi dešava mi je nelogično... :: Mada sam poslednji put probao pre više od mesec dana.
Ne radi mi ni jedan Fox kanal na tabletu. Ima li neko isti problem? Najsmesnije je sto je u pocetku sve radilo kako treba. Sada stalno izbacuje da ta opcija nije moguca.
Meni D3GO ne radi uopste, ulogujem se normalno i koji god kanal da pustim vrti ga u nedogled. Menjao browsere isti Q. Poslao sam im email pre par dana, mislim da ih zabole cose da odgovore ili da vide u cemu je problem.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.