Opera je postala totaln RUŠEVINA, ne pomažu tu više ni extenzije... Ako i rade njene sopstvene... Dovoljno je pogledati nepostojanje iole upotrebljivog Bookmark Managera, pa da ti sve bude jasno. Da bi obrisao par bookmarka treba da si doktorant na hemijskom fakiltetu...
Koristim Opera 12.16 i sve radi odlicno od kda je izasla. Opcija koliko zelis i volis, manage bookmark naravno ima i u dva klika radis sta ti je volja sa njima....Od tih ubogih ekstenzija ne koristim nista. Jednom ili dva puta mi je do sada pukla, ali samo zbog neispravnosti RAM-a :D Stabilna ko stena, nekad se ne gasi 5 dana, 100 tabova i nema problema. Kakav crni poluproizvod kao sto je Chrome i ostala sranja. Jedino ponekad upalim FF, koji je i dalje ok.
Ova nova Opera je krs krseva, pola toga nema za podesavanje, Ogolili su je do jaja.
E da, uvek imam par fajlova backupovano, Wand. dat ( password-i), bookmark i speed dial. Samo prebacim tih 3 fajla posle reinstala ili na novi komp i stara opera je tu ista kao sto je i bila.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ovo što sam naveo radi besprekorno. Book Manager se bez problema prebacuje za razliku od verzija 24, 26 i 29. Samo tražim nadogradnju sa novim ekstenzijama, pošto većini ljudi sada Google Chrome od verzije 44 i FF od verzije 39 ne rade stabilno, pa kao alternativu.
Meni je inače na prijedlog Šarka Maxton Mxnitro koji radi sa flešom 14 ili 15 najbolja alternativa, samo još da nađem kako da podrži add blocker i sve ok. Za većinu korisnika odlično, mada sam ja zadovoljan i sa K-Meleon 75 verzijom, ne sa 75.1. Opera 12.16,1860(ne 12.16.1863 ili novija)mi je sada neupotrebljiva, posebno za novčane transakcije i ne može da zamjeni IE kod nekih banaka. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Čudno, meni uBlock radi savršeno, koristim ga već duže vreme. U pitanju su verzije Opera 33 i uBlock 1.3.2, tj najnovije, a OS su Windows 8.1 i Windows 7. Doduše, imam dosta RAM-a, al` ja na 2GB sa svojim navikama teško da bih mogao da surfujem bez makar povremenog ulaska u probleme pod bilo kojim okolnostima (trenutno imam 25 tabova i to je onako, daleko od ekstrema).
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.