možda za nekog glupo pitanje, al kako ovo funkcioniše? Kad nađem šta hoću da kupim, koji payment metod izaberem da bih mogao da platim internet karticom banca intese? Gledam i gledam, al verovatno ne gledam gde treba
Pa kazem ti da ako igra kosta 20e, tj 19.89 npr. evro vise uzima intesa, evro vise uzima skrill, znaci moras da imas 22 minimum da bi mogao da je kupis, ili mozda malo vise od toga, sto ti se vraca, ali to je kao neka rezervacija za samu transakciju. Ja tako nisam mogao da uzmem igru, pa samo morao opet da idem da uplatim jos 5e..
Koliko tebi kosta, i koliko imas? Izaberi nekog jeftinijeg prodavca od ponudjenih, pogledaj npr. kljuceve za tu igru unazad koje su prodali da li su tipa zadnjih desetak bili ok, i onda uzmi.
Cekaj, tebi je trazio da napravis acc na skrill preko g2a ili ne? Posto meni nije.. Mozda su nesto menjali, nista te ne kosta da ga napravis pa probas onda.. Ne uzimaju oni nista koliko se secam.. Skrill je uvek bio pouzdan..
Pa kako moze preko pay-a kad visa electron ne moze da se prijavi tamo? Ili nisam u toku..
Ja sam svoju vratio iz tog razloga pre par meseci, pa planiram da uzmem obicnu Internet jer ona kao moze na PP, samo ne znam da li moze da se dize novac sa PP-a preko nje?
ma ne traži, nego recimo kad se ide preko g2a i skrill on traži skrill login, mada ima gore da se izabere to, ili kao guest mod, to sam posle provalio... ali svakako, neće.. ni jednu varijantu koju sam probao, odbija... majke mi, nije mi jasno što. a inače imam skrill al nemam para na njemu
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
https://www.isthereanydeal.com (ovaj ima praćenje, navedeš cenu ispod koje hoćeš igru i stigne ti mail kad je na popustu i cena je manja od one koju si hteo)
...iskreno, ako si vec u intesi, uzmi njihovu internet karticu i vezi je za paypal i neces imati nikakvih problema. Ja uzimam na g2a i g2play odavno preko paypal-a i nikad nisam imao problem...
Pozz...
ok, ovo prvo je jer sam otvorio paypal.. ovo drugo je od skrilla za koji sam pokušao da vežem, al da ne smaram sad, nešto sam zaebo i to pojeo vuk magarca :D e sad ovo treće.. to je vrv sa nekog sajta sa kog sam pokušao da kupim igru, ali zašto stoji pod nedospele obaveze? kad će to da dospe, i da li će dospeti na naplatu?
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.