Da li je neko od vas u poslednjih par dana posećivao sajt Telekoma? Kod mene se samo večno učitava i bilo koja stranica na sajtu se vrti u prazno kao da nešto radi a ništa se ne vidi. Sve ostale sajtove vidim normalno. Na ostalim računarima koji su mi u mreži se sajt može posetiti normalno. Šta bi mogao biti problem kod mene?
unazadis lijepo sustav pravcem Windows 7 i zadaca rijesena
ili okusas iduci preglednik :)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
@VMARC Postavio sam Guglov DNS ali i dalje je isto.
Trenutno stanje: Firefox 41: Ne otvara Chrome 45 x64: Jednom je otvorio i posle više nije. Čini mi se da ga otvori samo jednom kad restartujem računar pa ponovo uđem u pretraživač. Edge: Ne otvara
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Problem sam rešio tako što sam otišao na about:support > refresh firefox. Morao sam posle ručno da ponovo instaliram sve dodatke. Voleo bih jedino da znam koje je to podešavanje uticalo na to da mi se sajt ne otvori ali nema veze.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.