Pozdrav, ja sam web developer i vec 2 godine radim i usavrsavam sajt za apartmane u beogradu (http://www.apartmani-u-beogradu.com/) . Da li neko moze da mi pomogne, posto me zanimaju misljenja drugih ljudi, kako Vam se svidja dizajn i funkcionalnosti sajta, sta mislite sta fali na sajtu i trebalo bi da dodam, a sta ne treba da bude na sajtu. Svaki feedback je dobrodosao.
Sajt bas lepo izgleda, jednostavan...u lokacije ispravi palilula umesto palilua....ENGLESKI? nigde nevidim a obavezno treba da bude engleska verzija sajta. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Sasvim korektno izgleda. Po meni mu nedostaje 1. Obavezno engleska verzija sajta, razmisliti o ruskoj, nemackoj 2. Mogucnost korisnika da ocene stan ostave komentar koj bi bio vidljiv I za ostale
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.