Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Problem sa paypal-om...
STRANA 1 OD 1
djape7777 Problem sa paypal-om... 09.08.2015. 22:07 T61867

status: user
broj poruka: 926

Ne mogu dodati novac na paypal-u sa internet kartice banke inteza. Sa deviznog normalno prebacim na vizu internet karticu i kada idem na add funds on izbaci:
Add Funds is Not Available

PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer`s credit card and instantly credits the seller`s PayPal account

Da li je neko imao isti problem, da napomenem da sam sinoc tek pravio nalog naPaypal-u.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 10.08.2015. 02:02 #600731

broj poruka: 2270
Pa ne radi kod nas i to ti je. Bolje reci šta želiš da uradiš s tim, ne vidim nikakvu prednost prebacivanja na njihov račun.

ICEsd re: 10.08.2015. 16:17 #600764

broj poruka: 2157

Koliko ja znam ( a ne znam puno ) paypal je dvosmeran, znaci mozes da dizes i da ostavljas pare kod njih, stim sto mislim da sa internet kartice to nije moguce, vec moras deviznu karticu da vezes za pay pal racun. ( da bi mogao pare da dizes sa racuna ).

djape7777 Re: re 10.08.2015. 23:11 #600794

broj poruka: 926
Hteo sam kupiti nesto na ebay-u ali sam odustao tj nasao sam na aliju, znaci moram sa deviznog traziti da prebacim pare???

:: Pa ne radi kod nas i to ti je. Bolje reci šta želiš da uradiš s tim, ne vidim nikakvu prednost prebacivanja na njihov račun
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs