Ovde imas raznih addona, medjutim imas u samom kodiju da trazis. npr vdubt25 je ponajbolji jer imas utakmice skoro sve u 720p a i 1080p. Ima par dana kako on neradi ali ce da ga srede. imas na fejsbuku grupu kodiusers pa tu prati vesti!
Ako ima neko neku dobru listu kanala neka posalje, ovu postavljenu sam vec imao ali dosta kanala ne radi, a za domace liste ili ja ne umem da nadjem ili traze da se plati....
I meni bi nadograđena lista legla ko budali šamar. Sport - fudbal, odbojka, plivanje, košarka, konjičke trke i golf. Neću zamjeriti i za par dobrih kanala za kvalitetne filmove sa francuskog, ruskog, danskog ili norveškog govornog područja. U svakom slučaju, hvala, ako se neko nečega sjeti, jer stvarno nemam vremena da potrošim 2-3 dana da to sam napravim.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.