kad pokrenem Mozilu počinje da igra slika u gornjem delu ekrana (otprilike prva tri četiri reda - linije). To se NE dešava kad pokrenem Google chrome! U čemu li je problem? Računar je lap top HP 2530p elite book
Prvo sto mi pada na pamet je da imas neki problem sa grafickom, pogotovo ako je taj deo gore transparentan , pa je moguce da se nesto kolje sa overlay-om. Pokusaj da stavis win classic temu pa vidi da li je ok, pa cemo dalje. I da, da li imas neki dock gore, tipa RocketDock i sl?
Jbg, tesko je ovako na slepo, kad ne vidim kako to izgleda....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nemam taj rockedock, temu i kad promenim isto se dešava. Znači ne igra taj deo slike nikad osim kad se pokrene Mozila!! Da li mozila više opterećuje grafiku od ostalih programa?
Ne bi trebalo, ali vrag ce ga znati zasto mu ne pase Mozila. Kada bi to usnimio bilo bi jasnije, ovako namam ideju sta bi moglo da bude. Koja je verzija mozile? Pokusaj sa starijom/ novijom...
Pokusaj da promenis rezoluciju na nize i javi da li je isto.
Poiskljucuj sve gedzete....ako imas...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
menjao sam rezoluciju ali je isto- Međutim čujem da je firefox nešto objasvio na svom sajtu da ima problem sa korišćenjem na Win7 ne znači da skinem stariju verziju mozile firefoh jer se on odmah abdejtuje a to ne umem da sprečim (već sam probao). Hvala tebi na odvojenom vremenu. Neču da diram ništa neko vreme jer se i ne razumem oko toga! Hvala još jednom
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.