Napravio sam PayPal nalog malo pre, povezao visa karticu koju sam napravio ove godine u Banca Intesi i sad mi samo preostaje da potvrdim visa karticu pomocu nekog cetvorocifrenog koda... e sad gde taj kod treba da nadjem?
Trebalo bi da banka posalje SMS-om kod, bar je tako kod mene, dobijam i izvjestaje o svakoj transakciji, ako ne salju SMS onda zovi banku, trazi izvjestaj, kod...
Pa kod dobijes na papiru kada uzmes karticu, mora da ga imas sigurno, pregledaj papire. Ako ne idi u banku i trazi. Ja cu ovih dana da idem po Internet karticu.
Pa dobro, ali dobio si nesto valjda iz banke uz nju, nisi samo nju dobio.. Ja za electron imam i ugovor i papir sa kodom.. Ako nisi, da znam da naglasim ovima u banci da mi daju.. :D
Pa jesam dobio al ne znam kakve to ima veze sa paypalom koji sam pravio pre dva dana... a pise u instrukcijama da je stiglo elektronskim putem... al ja kad se ulogujem u Intesu nema toga nigde, jedino da ih zovem sutra ?
Ma kakvi... to kao trazi kod da bi verifikovao karticu kada napravis paypal... naplate mi nekih 1.5e i onda ce mi vratiti nazad taj novac. jos nisam nasao taj kod :o
Oh.. Pa na slici ti pise kako mozes da ga dobijes, ali najbolje kada nisi uspeo online ili preko mobi aplikacije, da pozoves centar ili odes licno, nista drugo ti ne preostaje..
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.