Drugari pomagajte ako boga znate. Zena mi probi glavu sa Facebook nalogom i kako ne moze da mu pristupi, a ja ne znam kako da resim problem. Naime o cemu se radi. Svoj Facebook nalog nije koristila nekih 30-ak dana i kada je htela da mu pristupi nakon tog perioda nije mogla jer je zaboravila `lozinku` odnosno kombinaciju slova i brojeva (nikako ne moze da se seti). Nakon toga je usla u mod `zaboravio-la sam lozinku` i trazila da se ista resetuje. Poslali su joj sestocifreni broj na E-mail preko koga je otvorila Facebook nalog. Naravno tu se pojavljuje novi problem jer je E-mail zbog `dugog` nekoriscenja `recikliran`. Postoji li nacin kako da se dodje do resenja ovog problema. Da se udje na Facebook nalog, ili da se `povrati-rehabilituje` E-mail. Cuo sam da mozda moze da pomogne i to da se pise Facebook-u i da se `zamole` da omoguce pristup nalogu i sl.
Da li imate mogucnost da dobijete sifru preko mobilnog telefona?
:: Drugari pomagajte ako boga znate. Zena mi probi glavu sa Facebook nalogom i kako ne moze da mu pristupi, a ja ne znam kako da resim problem. :: Naime o cemu se radi. Svoj Facebook nalog nije koristila nekih 30-ak dana i kada je htela da mu pristupi nakon tog perioda nije mogla jer je zaboravila `lozinku` odnosno kombinaciju slova i brojeva (nikako ne moze da se seti). Nakon toga je usla u mod `zaboravio-la sam lozinku` i trazila da se ista resetuje. Poslali su joj sestocifreni broj na E-mail preko koga je otvorila Facebook nalog. Naravno tu se pojavljuje novi problem jer je E-mail zbog `dugog` nekoriscenja `recikliran` :: Postoji li nacin kako da se dodje do resenja ovog problema. Da se udje na Facebook nalog, ili da se `povrati-rehabilituje` E-mail. Cuo sam da mozda moze da pomogne i to da se pise Facebook-u i da se `zamole` da omoguce pristup nalogu i sl :: ::
@Daum Pogresno si protumacio druze. Dok sam kucao-otvarao temu, supruga je sedela pored mene i pricala mi postupno sta se desavalo kada je htela da udje na svoj Facebook nalog. U te stvari se uopste ne razumem jer ne posedujem svoj Facebook nalog. Nikada me to nije zanimalo. Facebook nalog joj je bitan posto na njemu ima dosta fotografija-slika a `zakljucane` su tako da samo ona moze da ih otvori.
Nazalost, sanse su skoro nikakve da vratite fb nalog.
:: Na zalost ne :: :: @Daum Pogresno si protumacio druze. Dok sam kucao-otvarao temu, supruga je sedela pored mene i pricala mi postupno sta se desavalo kada je htela da udje na svoj Facebook nalog. U te stvari se uopste ne razumem jer ne posedujem svoj Facebook nalog. Nikada me to nije zanimalo. Facebook nalog joj je bitan posto na njemu ima dosta fotografija-slika a `zakljucane` su tako da samo ona moze da ih otvori.
face nalog uglavnom uvek moze da se vrati,ja sam majci neki dan vratio,zaboravila ja mail,ali sifru nije i pomocu mob tel sam sve nasao. Tako da `bomid ` nadji nekog ko se razume u tu materiju i moze da se resi
Email nikada nije recikliran. Ovo nema veze sa pameću što je napisano. Kome trebaš za keš da vratiš account ? Ono što možeš, jeste da odg na pitanja za email i da ga vratiš u život,a onda ćeš da vidiš i poruku za resetovanje šifre, pod uslovom da to radiš sebi. Sve ostalo košta 100e za osnovi povrat, gdje nisu uključeni znakovi @%&. Ako su uključeni navedeni znakovi onda je cijena 250 eura.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Polako druze, o cemu pricas. Ako nesto nije napisano jezikom koji razumete, odmah napad. Kakav kes, kakvi bakraci. Izrazio sam se onako kako mi je supruga govorila. Evo kako doslovce pise kada supruga pokusa da udje na svoj E-mail nalog: `Your Yahoo account has been de-activated`. Ne prodajem ni `hw` ni pljeskavice nego pokusavam da joj pomognem a posto ne znam trazim pomoc od onih koji valjda (bar tako mislim) znaju. Ovo: `Ono što možeš, jeste da odg na pitanja za email i da ga vratiš u život,a onda ćeš da vidiš i poruku za resetovanje šifre, pod uslovom da to radiš sebi`, sam pokusao da uradim jer sam dotle stigao I dalje ne znam, i naravno da radim za sebe odnosno za suprugu. Na kraju ako hoces mogu da ti posaljem password i ID od E-maila pa mi ti uradi ako hoces da pomognes. Bio bih ti zahvalan jer sam sve zivce pogubio jebavajuci se sa ovim.
:: Meni deluje da hoćeš da pristupiš njenom facebooku bez njenog znanja... :: Teško da se danas ijedan email nalog gasi nakon nekorišćenja... i to sto kazes vrlo je moguce,mozda je i njegov nalog zakljucan blokiran,a mozda je stvarno, mada u ovom vremenu skepticizam nije na odmet i to tone istog nazalost da ne pricam u kakvom drstvu zivimo bl bl bla :: :: ::
Druze, probao sam to sto si mi napisao i ne moze. Jednostavno ne prihvata broj telefona i ne dobijam mogucnost da cekiram: `Text me a code to reset my password`. To mozda vazi ako je upisan broj mobilnog na FB nalogu.
Evo probao i definitivno Yahoo nema reactivate. Jedino da pitas na njihovom support kanalu, na FB, zasto nema reactivate dugme. Kazi znas prethodni password i dobro bi bilo da znas koji sigurnosna pitanja i odgovore je postavljala (ono...my pets name). Pitaj ih sta ciniti, posto nema tog reactivate. Naravno, ne ostavljaj password, samo kazi da je taj mail dekativiran.
Evo gledam njihov `forum` i svi se zale da fali reactivate iako su ovi stavili u onom njihovom help tutorialu.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Ako su ti taj izbrisali, probaj ponovo da ga napraviš isti.
Drugar se nije dugo logovao na hotmejl nalog, pa kada je ispao problem sa šifrom na WOT nalogu, bez mejla nije mogao ništa. Međutim, hotmejl je izbrisao njegov nalog zbog duge neaktivnosti i on je posle dosta njakanja probao sa pravljenjem novog naloga, a sa istim imenom i šifrom i uspelo mu je.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.